Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ από σήμερα... ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ οι Γκρίζοι Λύκοι στην Γαλλιά...!!! Εμείς εδώ όλα καλά...;;;

  Εκτός νόμου και επισήμως τέθηκαν οι «Γκρίζοι Λύκοι» από την Γαλλία, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλ Νταρ...

 


Εκτός νόμου και επισήμως τέθηκαν οι «Γκρίζοι Λύκοι» από την Γαλλία, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλ Νταρμανίν.

«Η οργάνωση "Γκρίζοι Λύκοι" τέθηκαν εκτός νόμου απο το Υπουργικό Συμβούλιο, σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου. Όπως αναλύεται και στο Διάταγμα, υποκινεί τις διακρίσεις και το μίσος και επίσης εμπλέκεται σε βίαιες ενέργειες» αναφέρει ο υπουργός, Νταρμανίν στο Twitter.

Την πρόθεση της Γαλλίας να απαγορεύσει τους «Γκρίζους Λύκους» είχε κάνει γνωστή προ ημερών ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, μετά και τη βεβήλωση ενός μνημείου για τη γενοκτονία των Αρμενίων λίγο έξω από τη Λυών. Άγνωστοι έγραψαν πάνω στον τοίχο του φιλοτουρκικά συνθήματα όπως «Γκρίζοι Λύκοι», καθώς και τα αρχικά του ονόματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν («RTE»).

Η ιδεολογία της οργάνωσης είναι κατά κύριο λόγο ο παντουρκισμός, η ιδέα δηλαδή για την ένωση και κοινή δράση όλων των τουρκικών φυλών και τη συμβίωσή τους σε μια νέα Τουρκική Αυτοκρατορία. Η οργάνωση έχει οργανώσει συλλαλητήρια κατά της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, καθώς και επιθέσεις εναντίον Κούρδων στην Τουρκία αλλά και την Ευρώπη
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.