Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα τα κάψουν όλα... Κορονοϊός: Τη ματαίωση της πορείας του Πολυτεχνείου σκέφτεται η κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Τη ματαίωση της φετινής συγκέντρωσης και της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου προωθεί η κυβέρνηση. Από το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκο...



Τη ματαίωση της φετινής συγκέντρωσης και της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου προωθεί η κυβέρνηση. Από το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκουν την συναίνεση των κομμάτων αλλά δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας από την διασπορά του κορονοϊού.

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ξεκίνησε κύκλο επαφών με τα ηγετικά επιτελεία των κομμάτων με στόχο να υπάρξει συμφωνία.

«Πρόθεση μας είναι να μιλήσουμε με τα κόμματα και να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους» δήλωσε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ενώ το Κίνημα Αλλαγής συμφωνεί ότι προέχει η προστασία από τον κορονοϊό και η Ελληνική Λύση ζητά να μη γίνει πορεία. Το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ 25 θέλουν να γίνει με μέτρα προστασίας. Οι επιστήμονες όμως είναι κάθετα αρνητικοί. «Δεν πρέπει να γίνει η πορεία η Αθήνα γιατί θα υπάρχει κίνδυνος αυξημένης μετάδοσης ή και υπερμετάδοσης του κορονοϊού» δηλώνει ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας του ΕΚΠΑ.

Αν ως την Πέμπτη δεν υπάρξει συμφωνία η κυβέρνηση θα αναλάβει το βάρος της απόφασης για εορτασμό με ελάχιστα άτομα, αποστάσεις και μάσκες, χωρίς συγκέντρωση και χωρίς πορεία στην αμερικανική πρεσβεία.

«Σημαντικές γιορτές για την Δημοκρατία όπως είναι αυτή της 17ης Νοεμβρίου θα πρέπει να τις σεβαστούμε, αλλά από την άλλη πλευρά θα πρέπει να σεβαστούμε και τα μέτρα τα οποία είναι για τη ζωή και για την υγεία όλων των κατοίκων» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Ρουσόπουλος στον Σκάι 100,3.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.