Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μακρόν ΤΩΡΑ για τις επιθέσεις στη Βιέννη: Δεν το βάζουμε κάτω, δεν παραδινόμαστε..

  Μετά τις επιθέσεις ο Μακρόν έστειλε μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης στη Βιέννη - Καταδικάζει ξανά τα φαινόμενα ακραίου ισλαμισμού ...

 


Μετά τις επιθέσεις ο Μακρόν έστειλε μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης στη Βιέννη - Καταδικάζει ξανά τα φαινόμενα ακραίου ισλαμισμού

Αποτροπιασμό προκαλεί το μακελειό στη Βιέννη με τη διεθνή κοινότητα να βρίσκεται σοκαρισμένη απέναντι σε μακελείο με οσμή τρομοκρατίας. Από τα πρώτα μηνύματα ξένων ηγετών εκείνο του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν ο οποίος έστειλε μήνυμα συμπαράστασης.

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που συγκλόνισαν τη Γαλλία ο Μακρόν σπεύδει να δηλώσει τη στήριξή του σε χώρα της Ευρώπης που έγινε, επίσης, αποδέκτης φρικιαστικών εικόνων. Παράλληλα, στέλνει και πάλι σαφές μήνυμα κατά ακραίαων ισλαμιστικών φαινομένων.

«Εμείς, οι Γάλλοι, μοιραζόμαστε το σοκ και τη θλίψη των Αυστριακών μετά την επίθεση στη Βιέννη. Μετά τη Γαλλία, ακόμη μια φιλική χώρα δέχεται επίθεση. Αυτή είναι η Ευρώπη μας. Οι εχθροί μας πρέπει να γνωρίζουν με ποιον τα βάζουν. Δεν θα παραδοθούμε», έγραψε σε tweet του ο Γάλλος πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.