Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε «υπόθεση Σεργιανόπουλου» παραπέμπει η δολοφονία του επιχειρηματία στη Χαλκίδα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία το γνωστού επιχειρηματία στη Χαλκίδα της Εύβοιας.  Υπενθυμίζεται ότι, ο ά...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία το γνωστού επιχειρηματία στη Χαλκίδα της Εύβοιας. 


Υπενθυμίζεται ότι, ο άτυχος άνδρας που διέμενε στην Έξω Παναγίτσα βρέθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης δολοφονημένος και δεμένος σε καρέκλα μέσα στο σπίτι του.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lawandorder.gr, τον 51χρονο βρήκαν χθες το πρωί μέσα στο σπίτι του, η μητέρα του και η αδερφή του. Οι δύο γυναίκες επισκέφτηκαν τον επιχειρηματία, καθώς ο ίδιος δεν απαντούσα στα τηλέφωνά τους. Η ανησυχία των δύο γυναικών ήταν έντονη και έτσι τον επισκέφτηκαν για να δουν τι του έχει συμβεί. 


Ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού του, η μητέρα και η αδερφή του άτυχου 51χρονου ήρθαν αντιμέτωπες κατάματα με μια φρικτή εικόνα, καθώς τον βρήκαν δολοφονημένο και δεμένο σε μια καρέκλα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φορούσε μόνο το εσώρουχό του. 


Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η υπόθεση αυτή θυμίζει την υπόθεση δολοφονίας του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος μέσα στο σπίτι του με 21 μαχαιριές στην καρδιά, το λαιμό και τους πνεύμονες. Και στην περίπτωση της Εύβοιας, γίνεται λόγος για υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας.


Αμέσως μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος, αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής από την Αθήνα, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα δεν έφερε εμφανή τραύματα. 


Τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να αποδείξει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα, ενώ έχουν ζητηθεί και τοξικολογικές εξετάσεις.


Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών και την εξιχνίαση της υπόθεσης.


Ο γνωστός επιχειρηματίας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, χωρίς ποτέ να έχει προκαλέσει πρόβλημα με την συμπεριφορά του. Πολλές κυρίες από την Χαλκίδα τον επισκέπτονταν στο κατάστημα που διατηρούσε στο κέντρο της πόλης και αγόραζαν από το μαγαζί του συλλεκτικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα τους. 


Επίσης, σημειώνεται ότι ο 51χρονος είχε υιοθετήσει ένα ιδιαίτερα εκκεντρικό «λουκ» στην εμφάνισή του και τη ζωή του.


lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.