Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΕΙ κι αυτό το όνειρο... Αναστολή παραγωγής του τουρκικού άρματος Αλτάϊ λόγω έλλειψης κινητήρα

  Την μιά σφαλιάρα πίσω από την άλλη τρώεει η τουρκία και ότι σχεδιάζει βουλιάζει... Ακόμη και αυτά που εξκίνησαν καλά (όπως τα UAV) βάλτωσα...

 


Την μιά σφαλιάρα πίσω από την άλλη τρώεει η τουρκία και ότι σχεδιάζει βουλιάζει... Ακόμη και αυτά που εξκίνησαν καλά (όπως τα UAV) βάλτωσαν μετά το εμπάργκο του Καναδά. Τώρα "πάπαλα" και το τυορκικο τεθωρακισμένο!

Παρά τις δηλώσεις του υπουργού Αμυντικης Βιομηχανίας Ισμαήλ Ντεμιρ, σχετικά με την σειρά παραγωγής του άρματος Αλτάι, που προβάλλεται ως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα, στον ετήσιο προγραμματισμό της Προεδρίας δεν περιλαμβάνεται.
……
Στο τμήμα αμυντικών δραστηριοτήτων του ετήσιου προγράμματος της ΠτΔ, αναφέροταν “Άρμα μάχης Αλτάι, εγχώρια αντιαεροπορικά συστήματα, ένταξη θαλάσσιων πλατφορμών, αύξηση του αριθμού των ενταγμένων ΜΕΑ, πρωτότυπος κινητήρας για ΜΕΑ και παράδοση κινητήρα χερσαίων οχημάτων”. 

Η εταιρία BMC που παράγει το άρμα, θα εισήγαγε κινητήρες από την Γερμανία, αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων, είχε αναφερθεί πως θα υπήρχαν καθυστερήσεις. 

Αλλά ο Ντεμίρ στις 29/9 σε δήλωση που έκανε σχετικά με την γραμμή παραγωγής είχε πει πως “Έχουμε χρονοδιάγραμμα ώστε να βρούμε εναλλακτικό κινητήρα, να τον φέρουμε και με την είσοδο του στο σύστημα, να μην αφήσουμε να υπάρξουν μεγάλα κενά”.

Ahval 23/10/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.