Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΛΙΒΕΡΟΣ Αναπληρωτής πρωθυπουργός Αρμενίας: «Αιφνιδιαστήκαμε - Δεν περιμέναμε την επίθεση του Αζερμπαϊτζάν»!

  Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αρμενίας Τιγκράν Αβινιάν έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη, εδώ είναι μερικά σημαντικά σημεία: 1. Η Ρωσία εί...

 


Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αρμενίας Τιγκράν Αβινιάν έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη, εδώ είναι μερικά σημαντικά σημεία:

1. Η Ρωσία είναι μέλος της Ομάδας του Μινσκ, μια χώρα μεσολαβητής και εδώ οι λειτουργίες της Ρωσίας δεν συνδέονται με κανέναν τρόπο με τις αρμενικές αρχές που υπάρχουν εκείνη την ημέρα.

2. Σας διαβεβαιώνω ότι η Ρωσία, ως σύμμαχος της Αρμενίας, έχει κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της. (είπε η κότα που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει γιατί τον κυνηγάνε όλοι οι Αρμμένιοι)

3. Δεν έχουμε προβλήματα σχετικά με την συμμαχική σχέση με την Ρωσία, γιατί ως σύμμαχός μας, ως μέλος της Ομάδας του Μινσκ, η Ρωσία έκανε ότι έπρεπε να κάνει. (Έδωσε δηλαδή το μισό Νακγόρνο Καραμπάχ στους Αζέρους και κράτησε το άλλο μισό για τον εαυτό της)

4. Ωστόσο, η υποστήριξη που παρείχε η Τουρκία στο Αζερμπαϊτζάν, το ποσό του στρατιωτικού εξοπλισμού που έχει συσσωρευτεί στο Αζερμπαϊτζάν, ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες, ήταν πέρα από το πεδίο των στρατιωτικών μας προσώπων. Με άλλα λόγια η επίθεση δεν μπορούσε να προβλεφτεί.

5. Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης ήταν πέραν της λογικής του στρατιωτικού νόμου.

6. Οι πολιτικές δυνάμεις, οι τοπικοί αυτοδιοικούμενοι φορείς, οι περιφερειακές διοικήσεις προσπάθησαν να υποστηρίξουν τα αιτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως παρουσιάστηκαν από αυτές, είτε με εξοπλισμό, είτε με εισαγωγές.

7. Η πρόταση των κομμάτων, η οποία προϋποθέτει τη δημιουργία μιας ομάδας που θα αναλάβει τη διαχείριση των στρατιωτικών υποθέσεων, υπερβαίνει τη λογική της ύπαρξης γενικού αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων.

8. Η δημιουργία πρόσθετων δομών για την καθοδήγηση της διαδικασίας, ούτε θα αυξήσει τον αριθμό του πυροβολικού μας ούτε θα μειώσει τον αριθμό του εχθρικού πυροβολικού και των drones του,

9. Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις. γινόταν γρήγορα, είχαμε χτυπήματα από το βορρά και από το νότο. Στο βορρά, ο εχθρός είχε πολύ λίγη επιτυχία και χρειάστηκε να σταματήσει. Κατάφερε μόνο στο νότο, στην πραγματικότητα, αργότερα όλα τα προβλήματά μας μεγάλωσαν λόγω αυτής της επιτυχίας του εχθρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.