Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξαναπέφτουμε από τα σύννεφα... Χαλκιδική: Ένοπλοι αλλοδαποί διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη

Μετά από συντονισμένες έρευνες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου που ακολουθούσαν τα ίχνη δυο αλλοδαπών οι οποίοι διακινούσαν...





Μετά από συντονισμένες έρευνες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου που ακολουθούσαν τα ίχνη δυο αλλοδαπών οι οποίοι διακινούσαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης στην Χαλκιδική, κατάφεραν να εντοπίσουν τα σπίτια που χρησιμοποιούσαν ως «καβάντζες» σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Με ταυτόχρονη έφοδο, πέρασαν χειροπέδες στους δύο διακινητές και σε έναν Έλληνα που προμηθεύτηκε κοκαΐνη βάρους 3,5 γραμμαρίων από τον έναν αλλοδαπό. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ο διακινητής ήταν φυγόποινος, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για χρήση πλαστού εγγράφου και μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, καθώς και ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ροδόπης για συμμορία και διακίνηση ναρκωτικών!

Στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης βάρους 72,8 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 699,4 γραμμαρίων, και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με 15 φυσίγγια που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, μία πλαστογραφημένη ταυτότητα αλλοδαπού και 2.130 ευρώ.

Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ και ο Έλληνας κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.