Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιέννη: Συγκλονίζει μαρτυρία Έλληνα για την αιματηρή επίθεση – «Κοντά στην ελληνική εκκλησία το περιστατικό»

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τα όσα συμβαίνουν στην Βιέννη με τους Έλληνες που ζουν στην πρωτεύουσα της Αυστρίας να περνού...

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τα όσα συμβαίνουν στην Βιέννη με τους Έλληνες που ζουν στην πρωτεύουσα της Αυστρίας να περνούν στιγμές αγωνίας.



Ο Βασίλης Καραγιαννίδης, κάτοικος της Βιέννης μιλώντας στο grtimes αναφέρει ότι το αιματηρό περιστατικό συνέβη πολύ κοντά στην Ελληνική εκκλησία και κοντά στη συναγωγή, την ώρα που ήταν στον δρόμο για το σπίτι του.


Ο ίδιος είναι πλέον σε ασφαλές σημείο, ωστόσο φίλοι του όπως λέει, βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε εστιατόριο, πολύ κοντά στο σημείο όπου γίνονται οι ανταλλαγές πυρών. Ο κ. Καραγιαννίδης αναφέρει πως οι φίλοι του είναι στον πάνω όροφο του εστιατορίου στο οποίο βρίσκονται «κλειδωμένοι», ενώ αστυνομικοί με αυτόματα όπλα τους προστατεύουν.


«Δεν τους αφήνουν να βγουν γιατί είναι σχετικά κοντά και δεν βρήκαν ακόμα τους δράστες» τονίζει. Σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννίδη, «πριν από λίγο ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν τραυματίες και νεκροί και πως ίσως υπάρχει και περίπτωση ομηρίας σε εξέλιξη. Οι εντολές είναι «μείνετε όπου βρίσκεστε και μη βγαίνετε έξω» και αυτοί που είναι πάρα πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης, τους έβαλαν στον 1ο όροφο του εστιατορίου, ενώ έξω υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές και πολλοί αστυνομικοί».


Γενικά όπως λέει ο Έλληνας κάτοικος της Βιέννης, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες όσον αφορά το τι ακριβώς συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.