Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γκρεμίζουν τοίχους στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να φτιάξουν κι άλλη ΜΕΘ

«Ελπίζω ο Θεός να μας λυπηθεί, τοίχοι πέφτουν για νέα ΜΕΘ 8 κλινών από το πουθενά» λέει ο διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής - «Γονατ...




«Ελπίζω ο Θεός να μας λυπηθεί, τοίχοι πέφτουν για νέα ΜΕΘ 8 κλινών από το πουθενά» λέει ο διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής - «Γονατίζουν» τα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας

Ασφυκτική είναι η κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 93 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 71 στις Μονάδες Covid-19, 18 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τέσσερις στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Διοίκηση και γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος οδηγήθηκαν στην απόφαση να γκρεμίσουν τοίχους προκειμένου να δημιουργήσουν μια ακόμη πτέρυγα ΜΕΘ, οκτώ κλινών, σύμφωνα με τα όσα λέει ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου και μεταδίδει το inkomotini.news.

“Ελπίζω ο Θεός να μας λυπηθεί!”, αναφωνεί ο Καθηγητής Θεοδόσης Μπιρμπίλης, του οποίου το μήνυμα συγκλονίζει: “Τοίχοι πέφτουν για νέα ΜΕΘ 8 κλινών από το πουθενά, πίεση από παντού για ασθενείς με covid-19, νέο ρεκόρ κρουσμάτων σε γειτονικές πόλεις, και καθημερινά, εγκεφαλικά επεισόδια από ραγέντα ανευρύσματα εγκεφάλου, και καρκίνοι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.