Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Ένας Ισλαμιστής ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ στη Βιέννη... Ένας τουλάχιστον Αστυνομικός επιβεβαιωμένα νεκρός και μάχες αυτή την ώρα με πυροβολισμούς στην Αυστριακή πρωτεύουσα...!!!

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από την Βιέννη, με πάνοπλους αστυνομικούς σε κεντρικό δρόμο και “υπόκρουση” την ανταλλαγή πυροβολισμών. Ανα...





Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από την Βιέννη, με πάνοπλους αστυνομικούς σε κεντρικό δρόμο και “υπόκρουση” την ανταλλαγή πυροβολισμών. Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες μετά από επίθεση σε συναγωγή. Αναφορές για πυροβολισμούς και σε άλλα σημεία της αυστριακής πρωτεύουσας.

Μεγάλη κινητοποίηση το βράδυ της Δευτέρας, 02.11.2020, στην Βιέννη όπως αναφέρει η αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung. Σύμφωνα με διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, φέρεται να πραγματοποιήθηκε επίθεση σε συναγωγή της πόλης, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αυστριακής εφημερίδας ακούστηκαν πυροβολισμοί στην Σβεντενπλατς (Schwedenplatz), κοντά σε μια συναγωγή στην Βιέννη. Με βάση τις πληροφορίες της ίδιας πηγής, τουλάχιστον ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ η εφημερίδα Falter, επικαλούμενη το υπουργείο Εσωτερικών, έκανε λόγο για έναν νεκρό. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.

Εν τω μεταξύ, συμφωνα με όσα μεταδίδει η Krone, ένας αστυνομικός φέρεται να κατέληξε και ένας εκ των δραστών φερεται να ανατινάχτηκε με εκρηκτικά, ενώ και άλλοι δράστες φέρεται να συμμετείχαν στην επίθεση και να διαφεύγουν αυτή την ώρα την σύλληψη.

Την ίδια ώρα, εικόνες του φερόμενου ως δράστη έχουν ήδη κατακλύσει τα social media, με την γερμανική Bild να δημοσιεύει την παραπάνω φωτογραφία...
Το παρακάτω βίντεο δείχνει έναν από τους δράστες...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.