Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εφιάλτης στη Δράμα: 80 νοσηλευτές και 20 γιατροί με κορονοϊό - Εκτάκτως γιατροί του ΕΟΔΥ στο νοσοκομείο

Tο νοσοκομείο της πόλης αυτή τη στιγμή από τις 240 κλίνες που έχει τις 140 τις μετέτρεψε σε κλίνες Covid. Σπεύδει κλιμάκιο ιατρών και από Θ...




Tο νοσοκομείο της πόλης αυτή τη στιγμή από τις 240 κλίνες που έχει τις 140 τις μετέτρεψε σε κλίνες Covid. Σπεύδει κλιμάκιο ιατρών και από Θεσσαλονίκη.

Εφιαλτική είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο της Δράμας καθώς 80 νοσηλευτές και 20 γιατροί νοσούν από κορονοϊό, όπως ανέφεραν στο Open η πρόεδρος νοσοκομειακών ιατρών Δράμας Παρθένα Κιόρτεβε και ο πρόεδρος ιατρικού συλλόγου Δράμας Γιώργος Γεωργιάδης. Σύμφωνα με τους ίδιους, μόνο δύο είναι οι πνευμονολόγοι στο νοσοκομείο το οποίο δεν αντέχει το βάρος υπάρχει άμεση ανάγκη για ειδικούς γιατρούς.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζόμενων στο νοσοκομείο της Δράμας Ιωάννη Παπαδόπουλο, ένας τους τέσσερις είναι θετικός στη συγκεκριμένη περιφερειακή ενότητα της ανατολικής Μακεδονίας.

«Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι δεν ελαττώνονται οι νοσηλείες στο νοσοκομείο. Με το που δίνεται εξιτήριο τα κρεβάτια ξαναγεμίζουν» επεσήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως ο ίδιος σημείωσε το νοσοκομείο αυτή την στιγμή από τις 240 κλίνες που έχει το νοσοκομείο τις 140 τις μετέτρεψε σε covid. «Έχουμε αναπτύξει τρεις κλινικές απλές covid δυναμικής 140 κλινών και αυτή την στιγμή νοσηλεύονται 136 ασθενείς ενώ όσο αφορά τις ΜΕΘ αναπτύξαμε από τα 6 κρεβάτια που είχαμε 12 και αυτή την στιγμή είναι και τα 12 κατειλημμένα. Καθημερινά γίνονται εισαγωγές. Στο χειρουργείο μέσα έχουμε αναπτύξει τρία κρεβάτια μονάδας αυξημένης φροντίδας (μεταβατικό στάδιο πριν τη ΜΕΘ)»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.