Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε και ο τρίτος ανήλικος για τη δολοφονία της 50χρονης!

Στην ανακρίτρια η 15χρονη και ο 17χρονος που κατηγορούνται για το ειδεχθές έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του νεαρο...





Στην ανακρίτρια η 15χρονη και ο 17χρονος που κατηγορούνται για το ειδεχθές έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα του νεαρού όταν τον είδε. Η παράδοση του 16χρονου και όλες οι κατηγορίες που βαραίνουν τους ανήλικους. Τι λέει ο δικηγόρος της 15χρονης στο Live News.

Στις Αρχές παραδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 09.11.2020, ο τρίτος ανήλικος για τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζουμε πως η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί, θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο, την Παρασκευή, εντός του διαμερίσματος που διέμενε. Για την υπόθεση ήδη κρατούνται η κόρη της και ένας 17χρονος φίλος της.
Οι κατηγορίες εναντίον των ανήλικων

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη, 12.11.2020, αναμένεται να απολογηθούν η 15χρονη από την Αγία Βαρβάρα που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της μητέρας της και ο 17χρονος φίλος της από τη Ρουμανία, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα αργά το απόγευμα στην ανακρίτρια ανηλίκων.

Σε βάρος των δύο εφήβων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. Ο 17χρονος και ένας ακόμα έφηβος, 16 ετών, ο οποίος παραδόθηκε πριν λίγο στις αρχές, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η 15χρονη για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία. Η 15χρονη και ο 17χρονος οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια το απόγευμα της Δευτέρας, 09.11.2020, φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορονοϊό. Στην είσοδο του ανακριτικού γραφείου βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου. Μόλις αντίκρισε το γιο της ξέσπασε σε κλάματα, εκλιπαρώντας τους αστυνομικούς να την αφήσουν να πλησιάσει. Και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.