Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πέθανε από κορονοϊό 46χρονος μαθητής ΕΠΑΛ στη Βέροια – Μεγάλη θλίψη και συγκινητικά μηνύματα

Σε ηλικία 46 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, ο Βύρων Μπέκας, μαθητής του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας και γιος του αντιπροέδρου ...

Σε ηλικία 46 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, ο Βύρων Μπέκας, μαθητής του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας και γιος του αντιπροέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Φ.Α.Σ. Νάουσα, καθώς είχε προσβληθεί από κορονοϊό.


«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον μαθητή μας Βύρωνα Μπέκα που έφυγε τα ξημερώματα από κορονοϊό. Παρακαλούμε όλα τα τμήματά μας, αύριο Δευτέρα 16/1, πριν την έναρξη του μαθήματος την 1η ώρα να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αγαπητού μας μαθητή», αναφέρεται σε ανακοίνωση του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Βέροιας.

Ανακοίνωση εξέδωσαν και φίλαθλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας Φ.Α.Σ. Νάουσα: «Δυστυχώς τα νέα ήταν ξαφνικά και άσχημα. Ένας από τους πιο εμβληματικούς φίλαθλους της ομάδας και γιος του αντιπροέδρου Γιώργου Μπέκα, ο Βύρων μας, μας άφησε νωρίς. Ένας άγγελος που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο, έδωσε απλόχερα αγάπη και δυστυχώς, έφυγε νωρίς. Βύρων, θα σε θυμόμαστε για πάντα».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.