Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Κοντέινερ και στρατιωτικές σκηνές στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για τη νοσηλεία ασθενών

Στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη, θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα (23.11.2020) ο υπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδη...




Στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη, θα βρίσκεται την ερχόμενη Δευτέρα (23.11.2020) ο υπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, καθώς τίθεται σε εφαρμογή σχέδιο έκτακτης ανάγκης που προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη νέας «μονάδας» στον χώρο του ελικοδρομίου, που θα φιλοξενήσει ασθενείς με κορονοϊό.


Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, στον συγκεκριμένο χώρο αναμένεται να τοποθετηθούν κοντέινερ και στρατιωτικές σκηνές προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τη νοσηλεία ασθενών με covid-19.

Την ίδια στιγμή, είναι ήδη σε ετοιμότητα το πυρηνικό καταφύγιο στα υπόγεια του 424 ΓΣΝΕ όπου έχουν τοποθετηθεί κρεβάτια και εξοπλισμός ώστε να λειτουργήσει άμεσα ως νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης για περιστατικά covid, καθώς η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον πολύ δύσκολη, τόσο ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων όσο και ως προς τη σοβαρότητα των περιστατικών και τον αριθμό των ασθενών που πρέπει να νοσηλευτούν σε ΜΕΘ ή και να διασωληνωθούν.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ο 2ος όροφος του 424 ΓΣΝΕ μοιράζεται πλέον ανάμεσα στο στρατιωτικό νοσοκομείο και στο ΑΧΕΠΑ και σε ασθενείς covid και μη -covid, ενώ μέχρι πρότινος είχε διατεθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του ΑΧΕΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.