Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πληροφορίες λένε πως... Ο Ερντογάν απειλήθηκε με «αποστασία» 40 βουλευτών του αν δεν «αποκεφάλιζε» το γαμπρό υπουργό Οικονομικών!

Οι πληροφορίες από την Τουρκία πληθαίνουν και δείχνουν ότι η κατάσταση με τη παραίτηση Αλμπαϊράκ είναι πολύ πιο σοβαρή! Οπως γράφει η C...




Οι πληροφορίες από την Τουρκία πληθαίνουν και δείχνουν ότι η κατάσταση με τη παραίτηση Αλμπαϊράκ είναι πολύ πιο σοβαρή!

Οπως γράφει η Cumhurriyet επικαλούμενη πληροφορίες από πηγές του ακροδεξιού κομματος του Ντεβλέτ Μπαχτσελι -κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν – ο πρόεδρος της Βουλής Μπουλέντ Αριντς σε συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ότι εάν ο υπουργός Οικονομικών Αλμπαιράκ δεν παραιτηθεί λόγω της κακής κατάστασης της οικονομίας , περίπου 30-40 βουλευτές θα αποστατησουν σε κομματα της αντιπολίτευσης -ιδιαίτερα προς τα κομματα του πρώην πρωθυπουργου Νταβούτογλου κσι του πρώην υπουργού Αλί Μπαμπατσάν.

Σε συνάντηση που ειχε ο υπουργος Εσωτερικών Σουλειμαν Σοιλού με τους βουλευτές αυτους ,επιβεβαίωσε την πρόθεσή τους και ενημέρωσε τον Ερντογάν . Μετά την εξέλιξη αυτη -σύμφωνα πάντα με την Cumhurriyet – ο Ερντογάν κατάλαβε τη σοβαρότητα της κατάστασης και, κατά τη συνάντησή του με τον Αλμπαιράκ , εξέφρασε την άποψή του ότι ήταν σκόπιμο να παραιτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.