Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξέλιξη στην Εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος στο Κορωπί: Μήνυση για ΑΡΠΑΓΗ κατέθεσε η οικογένειά της

Μήνυση για αρπαγή κατέθεσε η οικογένεια της 19χρονης, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου, από το Κορωπί. Οι συγγενείς του κορι...





Μήνυση για αρπαγή κατέθεσε η οικογένεια της 19χρονης, που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου, από το Κορωπί. Οι συγγενείς του κοριτσιού, που αγωνιούν εδώ και 20 ημέρες για την τύχη της, εκτιμούν ότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως η Άρτεμις δεν εξαφανίστηκε με τη θέλησή της.

Μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Τάσος Ντούγκας ανέφερε χαρακτηριστικά πως "υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η Άρτεμις δε λείπει από το σπίτι με τη θέλησή της" και πρόσθεσε ότι "κάτι συνέβη και έφυγε".

Η ταυτότητα της 19χρονης έχει βρεθεί, ενώ δεν έχουν γίνει κινήσεις από τις τραπεζικές της κάρτες.

"Η Άρτεμις είχε μαζί της μόνο 40 ευρώ. Ένας άνθρωπος που θέλει να φύγει, έχει πάρει μαζί τους κάποια πράγματα. Εκείνη δεν πήρε τίποτα", είπε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Άρτεμις είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο στις 17:50 εκείνης της ημέρας απενεργοποιήθηκε. Από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι μέχρι εκείνη την ώρα, προκύπτει ένα διάστημα τεσσάρων ωρών όπου κανείς δε γνωρίζει τι της συνέβη.

Από την πλευρά του, ο αδερφός της 19χρονης έκανε γι' άλλη μια φορά έκκληση σε όποιον πιθανώς έχει κάποια πληροφορία, να την αναφέρει προκειμένου να βρεθεί η αδερφή του.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της 19χρονης και η αστυνομία φαίνεται πως βρίσκεται προσωρινά σε αδιέξοδο καθώς δεν υπάρχει κάποιος αριθμός που τους κέντρισε το ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.