Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

156 κρούσματα κορωνοϊού στην Πολεμική Αεροπορία...!! Διάσπαρτα σε όλες τις μονάδες...

  Μεγάλη διασπορά και στην Πολεμική Αεροπορία έχει ο κορωνοϊός. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, συνολικά στην Πολεμική Αεροπορία ...

 


Μεγάλη διασπορά και στην Πολεμική Αεροπορία έχει ο κορωνοϊός. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, συνολικά στην Πολεμική Αεροπορία αυτή την ώρα έχουν καταγραφεί 156 θετικά κρούσματα αξιωματικών, υπαξιωματικών και προσωπικού των «φρουρών του Αιγαίου» με Covid-19.

Στην Σχολή Ικάρων, για παράδειγμα, έχουν εντοπιστεί τέσσερις φοιτητές με κορωνοϊό, τρεις εκ των οποίων είναι σε καραντίνα στο σπίτι τους και ο τέταρτος βρίσκεται σε απομόνωση στις εγκαταστάσεις της Σχολής. 

Η συντριπτική πλειονότητα των 156 καταγεγραμμένα ασθενών με Covid-19 στην Πολεμική Αεροπορία δεν είναι ιπτάμενοι, εκτός από δύο. 

Τα δύο κρούσματα με κορωνοϊό δεν αφορούν πιλότους μαχητικών αεροσκαφών, αλλά ιπτάμενους σε άλλους τύπους αεροσκαφών. Δύο κρούσματα κορωνοϊού έχουν εντοπιστεί στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα και ακόμη δύο σε σμηνίτες που υπηρετούν στο Τατόι, στην Σμηναρχία τεχνικής εκπαίδευσης.

Τα 156 κρούσματα της Covid-19 στην Πολεμική Αεροπορία, αυτή την περίοδο, κατά την δεύτερη φάση της πανδημίας, είναι πολλαπλάσια των περιστατικών του προηγούμενου Μαρτίου-Απριλίου, όπου είχαν καταγραφεί περίπου 20 ασθενείς με κορωνοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.