Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρομά χτύπησε θανάσιμα και εγκατέλειψε ένα 15χρονο κορίτσι που μόλις είχε νικήσει τον καρκίνο...!!!

Ο Ρομά μαζί με τους φίλους του οργάνωναν αγώνες δρόμου μέσα στο χωριό Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη σε ένα χωριό στο Κράι Σταυρούπολης, όπ...



Ο Ρομά μαζί με τους φίλους του οργάνωναν αγώνες δρόμου μέσα στο χωριό

Ένα τραγικό δυστύχημα συνέβη σε ένα χωριό στο Κράι Σταυρούπολης, όπου ένα νεαρό αγόρι 16 χρονών χτύπησε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα 15χρονο κορίτσι, το οποίο μόλις είχε νικήσει τη μάχη με τον καρκίνο. Το περιστατικό προκάλεσε την οργή των κατοίκων, οι οποίοι κατέβηκαν στους δρόμους.


Ένα 16χρονο αγόρι χτύπησε θανάσιμα με το αυτοκίνητο ένα 15χρονο κορίτσι, το οποίο μόλις είχε καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο. Ο έφηβος μαζί με τους φίλους του οργάνωσαν αγώνες δρόμου μέσα στο χωριό. Κατά τη διάρκεια των αγώνων όμως, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τότε, χτύπησε το άτυχο κορίτσι.

Το τραγικό περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη τοπική κοινωνία. Ο 16χρονος είναι Ρομά. Στο σχολείο του είχε τη φήμη του «ταραξία», ενώ ούτε ο ίδιος ούτε οι φίλοι του είχαν άδεια οδήγησης. Όταν χτύπησε την κοπέλα με το αυτοκίνητο, εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος χωρίς να τη βοηθήσει. Σύντομα όμως οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Η μητέρα του κοριτσιού όταν έμαθε τι συνέβη στο παιδί της, βρέθηκε στην εντατική. Η νεαρή Σοφία πολεμούσε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια και πριν λίγο καιρό κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη δύσκολη μάχη.

Οργισμένοι από αυτό το περιστατικό, αλλά και από άλλα παρόμοια συμβάντα από ομάδες Ρομά, πάνω από 300 κάτοικοι της περιοχής οργάνωσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ζητώντας δικαιοσύνη.

Η ποινή του 16χρονου αγοριού θα είναι τα 12 χρόνια φυλάκισης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.