Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ από δυό μήνες και αφού έκανε ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... αποχωρεί το τρυπάνι YAVUZ από την Ελληνική ΑΟΖ Κύπρου...!!

ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΣΤΗΜΕΝΑ ΜΜΕ... ΤΕΕΙΩΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ... ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο "...


ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΣΤΗΜΕΝΑ ΜΜΕ... ΤΕΕΙΩΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ... ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ..

Στον απόηχο της Συνόδου Κορυφής , έρχεται και η αποχώρηση του τουρκικού γεωτρύπανου Yavuz από την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου, με κατεύθυνση τον Κόλπο της Αττάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αρχισυντάκτη του ΣΙΓΜΑ Χρίστου Χαραλάμπους, η Λευκωσία αποδίδει την κίνηση του τουρκικού γεωτρύπανου, στις πιέσεις που δέχθηκε η Τουρκία μετά την έντονη πρωτοβουλία της Μέρκελ, η οποία ζήτησε από τη Λευκωσία να μην επιμένει στις κυρώσεις, ενώ ταυτόχρονα θα γινόταν προσπάθεια για άρση των τουρκικών παραβιάσεων.

Την ίδια ώρα ανώτατες διπλωματικές πηγές ανέφεραν στο ΣΙΓΜΑ ότι όπως και στη περίπτωση του Oruc Reis, πρόκειται για μια κίνηση η οποία θα έχει και συνέχεια το επόμενο διάστημα, εντείνοντας την προσπάθεια για αποχώρηση και του Barbaros από τα ανατολικά της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.