Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Tουρκία: «Η Αρμενία δεν πολεμά, αλλά δολοφονεί σαν κατά συρροήν δολοφόνος»…

Ο εκπρόσωπος του ναζιστικού τουρκικού κόμματος ΑΚΡ, σε ένα χτεσινό του παραλήρημα, προσβάλει και πάλι την ηρωική Αρμενία, που μάχεται υπέρ β...


Ο εκπρόσωπος του ναζιστικού τουρκικού κόμματος ΑΚΡ, σε ένα χτεσινό του παραλήρημα, προσβάλει και πάλι την ηρωική Αρμενία, που μάχεται υπέρ βωμών και εστιών. Προφανώς έχουν ¨λυσσάξει¨ διότι δεν είχαν την πρόοδο που θα περίμεναν οι επιτελείς της Άγκυρας.

Δείτε τι λέει ο εκπρόσωπος του κόμματος ΑΚΡ (του Ερντογάν ) :

¨H Αρμενία φέρεται σαν κράτος-κακοποιός. Οι πραγματικοί ένοχοι των σφαγών είναι αυτοί που στηρίζουν την Αρμενία. Αυτοί που βρίσκονται πίσω από τους ομαδικούς τάφους στην Λιβύη είναι αυτοί που βρίσκονται και πίσω από τον σκοτωμό των πολιτών στο Αζερμπαϊτζάν.

Η Αρμενία είναι ένοχη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτοί οι οποίοι στηρίζουν την Αρμενία, δεν διστάζουν να προκαλέσουν σε άλλες περιοχές τον πόνο που βίωσε η Ευρώπη στο παρελθόν. Η Αρμενία δεν πολεμά, αλλά δολοφονεί σαν κατά συρροήν δολοφόνος¨

Ömer ÇelikReplying to@omerrcelik Ermenistan insanlığa karşı suç işlemekten suçludur. Ermenistan’a destek verenler geçmişte Avrupa’nın yaşadığı acıları başka coğrafyalara yaşatmaktan çekinmiyorlar. Ermenistan savaşmıyor, seri katil gibi cinayet işliyor.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.