Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... «Αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στις κόκκινες περιοχές, πλην Superleague και Basket League»

  Στις περιοχές αυξημένου κινδύνου αναστέλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα, πλην των αγώνων για τη Superleague Interwetten και την Basket ...

 



Στις περιοχές αυξημένου κινδύνου αναστέλλεται κάθε αθλητική δραστηριότητα, πλην των αγώνων για τη Superleague Interwetten και την Basket League, όπως έκανε γνωστό ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς


Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αθλητισμό, υπογράμμισε πως στις κόκκινες περιοχές αναστέλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, εκτός από τους αγώνες για τη Superleague 1 και την Basket League, αλλά και τα ματς για το Champions League και το Europa League.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να προστεθεί σ' αυτά και η Volleyleague, η οποία ενώ μέχρι σήμερα δεν είχε υποχρεωτικά τα τεστ των αθλητών, ετοιμάζεται να τροποποιήσει το πρωτόκολλο της και να θεσπίσει την υποχρέωση του τεστ 48 ώρες πριν από κάθε παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα για τον αθλητισμό, με βάση τον παραπάνω χάρτη, για τις περιοχές που είναι στο Α επίπεδο επιτήρησης: «Επιτρέπονται προπονήσεις και αγώνες χωρίς θεατές, μείωση στο 75% των αθλητών που λαμβάνουν μέρος, ενώ ισχύουν ειδικά πρωτόκολλα για τις προπονήσεις και τους αγώνες».


Όσον αφορά στις περιοχές που βρίσκονται στο Β (κόκκινο) επίπεδο: «Αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Επιτρέπεται ατομική άσκηση σε εξωτερικό χώρο και άσκηση σε συγκεκριμένα αθλήματα σε εξωτερικό χώρο.

Επιτρέπεται η διεξαγωγή μόνο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League, πρωταθλήματος μπάσκετ Basket League, και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων Europa League, Champions League».

Για τα γυμναστήρια, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως στις περιοχές επιπέδου Α «ισχύει υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους αναμονής και τους κοινόχρηστους χώρους, όπως και στην ατομική άσκηση. Ενώ, ισχύει και ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα». Στα περιοχές επιπέδου Β «αναστέλλεται η λειτουργία των γυμναστηρίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.