Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Είμαστε σε κρίση...» λέει ο Α/ΓΕΕΘΑ από την Λάρισα... «Καή λύση τα RAFALE» αλλά βλέπει να έρχονται και τα F-35...!!!

     Στη Λάρισα βρίσκεται σήμερα, όπου έχει σειρά επιχειρησιακών συσκέψεων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. Η επίσκεψη αυτή ...

    



Στη Λάρισα βρίσκεται σήμερα, όπου έχει σειρά επιχειρησιακών συσκέψεων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η επίσκεψη αυτή αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της αυξημένης έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και όσων εξελίσσονται σχετικά με τις κινήσεις του «Ορούτς Ρέις».

Αυτήν την ώρα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ βρίσκεται στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, όπου συμμετέχει σε κλειστή ενημέρωση.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στην ομιλία του προς το προσωπικό του ΑΤΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, ευχαρίστησε τα στελέχη για το έργο τους κατά την περίοδο της ελληνοτουρκικής κρίσης η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά «συνεχίζει να υφίσταται».

Αναφερόμενος στη προμήθεια των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Rafale τα χαρακτήρισε ως μια «πολύ καλή λύση».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αύξηση των κονδυλίων που θα κατευθυνθούν προς εξοπλιστικά προγράμματα τα επόμενα χρόνια και έδειξε ότι το ΓΕΕΘΑ βλέπει ως επόμενη επιλογή τα F-35.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι αναμένονται προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να μειωθεί σημαντικά το ηλικιακός μέσος όρος του προσωπικού.

Στη συνέχεια αναμένεται να μεταβεί στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) στο Κουτσόχερο, ενώ ο κύκλος των επαφών σε στρατιωτικούς σχηματισμός θα κλείσει με επίσκεψη στην 1η Στρατιά.

Παράλληλα, ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, όπως και με τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο.

Πηγή: Larissanet


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.