Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΩ από το λιμάνι της Αττάλειας... Το ORUC REIS αναμένει εντολές για να αναχωρήσει για νότια της Κρήτης και τις πύλες της Κολάσεως...!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... Ακριβώς όπως και την προηγούμενη φορά το ORUC REIS μαζί με τα δυό συνοδευτικά του, βρίσκονται πλέον έξω από το λιμά...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ... Ακριβώς όπως και την προηγούμενη φορά το ORUC REIS μαζί με τα δυό συνοδευτικά του, βρίσκονται πλέον έξω από το λιμάνι της Αττάλειας έτοιμα για αναχώρηση! Οι τούρκοι δεν έχουν "μπέσα" και το έχουν αποδείξει...

Έχουμε εκτιμήσει από τον "Στόχο" πως οι κινήσεις τους για αποκλιμάκωση ήταν τακτικιστικές για να αποφύγουν έναν άμεσο γύρο κυρώσεων. Το κατάφεραν και τώρα είναι η ώρα της πανακλιμάκωσης.

Για το που θα κινηθεί το ORUC REIS πρέπει να το θεωρούμε σχεδόν δεδομένο. Άλλωστε ήδη ο φιοκυβερνητικός τύπος της τουρκίας, ξεκίνησε να προβάει τον επόμενο προορισμό του. Νότια της Κρήτης στην περιοχή του τουρκολιβυκού ψευτομνημονίου. Στο ίδιο σημείο που έχουμε ανακυρήξει την τμηματική ΑΟΖ με την Αίγυπτο. Θ το κάνουν! Μα σε μιά μερά.... σε μιά βδομάδα, θα το κάνουν. Και να μην αμφιβάλεται καθόλου ότι αυτή την φορά θα είναι και η τελική.

Υπενθυμίζουμε το χθεσινοβραδυνό ρεπορτάζ: Νέο δημοσίευμα-πρόκληση στον φιλοκυβερνητικό τουρκικό Τύπο με την εφημερίδα Turkiye να αναφέρει πως η επόμενη αποστολή του Ορούτς Ρέις βρίσκεται στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι γεωλογικές έρευνες και γεωτρήσεις στις 7 περιοχές στο πλαίσιο του τουρκο-λιβυκού μνημονίου, για τις οποίες έχει ζητηθεί άδεια από την Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου, θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του έτους.

Τα τουρκικά πλοία -σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα- θα διεξάγουν έρευνες στην Κρήτη και γύρω από αυτή, καθώς θεωρείται ως «η περιοχή με τα περισσότερα αποθέματα φυσικού αερίου της ανατολικής Μεσογείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.