Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... επειδή θέλουμε να κάνουμε άσκηση κάτω από την Ρόδο... «Νέα πρόκληση με «NAVTEX» από την Ελλάδα», λέει το κρατικό TRT...

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΝΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... ...




ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΝΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Η Τουρκία στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο κάνει απαραίτητα βήματα για την επίλυση των προβλημάτων με διάλογο ενώ η Ελλάδα με σκοπό τις εκπαιδεύσεις σκοποβολής σε ευρύ πεδίο στο χώρο ευθύνης της Τουρκίας εξέδωσε 2 νέα NAVTEX.

Η Τουρκία έπειτα από αυτή την εξέλιξη εντός του χώρου ευθύνης της για τις σχετικές περιοχές εξέδωσε νέα NAVTEX.

Σύμφωνα με τον σταθμό NAVTEX στην Αντάλια εκδόθηκε NAVTEX από μη εξουσιοδοτημένο σταθμό για το χώρο ευθύνης της Τουρκίας για την σχετική περιοχή με αποτέλεσμα ο εξουσιοδοτημένος σταθμός στην Αντάλια έδωσε μέρος στο ότι έκανε νέα ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωση τονίστηκε ότι στις συγκεκριμένες περιοχές στις 6 και 8 Οκτωβρίου στην Ανατολική Μεσόγειο θα πραγματοποιηθεί η εκπαίδευση σκοποβολής.

Οι πηγές ασφαλείας ανέφεραν ότι οι NAVTEX σε ευρεία περιοχή από μη εξουσιοδοτημένο σταθμό δεν θα λύσουν τα προβλήματα αλλά θα αυξήσουν την ένταση στην περιοχή.

Οι ίδιες πηγές υπογράμμισαν ότι η Τουρκία έχει σκοπό την επίλυση των προβλημάτων σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, το διάλογο και τις σχέσεις καλής γειτονίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο όπου έκανε πολλά βήματα σε αυτό το θέμα και ότι αξιολόγησε να μειώσει το πεδίο εφαρμογής ορισμένων στρατιωτικών ασκήσεων και ακόμη και να καθυστερήσει ορισμένες από αυτές προκειμένου να συμβάλει στη λύση.

Τέλος τονίστηκε ότι απέναντι σε όλα αυτά τα καλοπροαίρετα βήματα της Τουρκίας, η Ελλάδα προσπαθεί να ανατρέψει το τραπέζι του διαλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.