Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είμαστε ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ σε συμφωνία για τέσσερεις Αμερικανικές φρεγάτες από την Lockheed Martin...!!!

Πολύ κοντά στη συμφωνία λέει ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφτι Πάιατ Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις καθώς όλα δείχνουν ότι η αμερικανική Lockheed Ma...





Πολύ κοντά στη συμφωνία λέει ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφτι Πάιατ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις καθώς όλα δείχνουν ότι η αμερικανική Lockheed Martin βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της κατασκευής των τεσσάρων νέων φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού.


Το έργο που «κουμπώνει» και με το σχέδιο δημιουργίας ισχυρού ναυπηγικού κέντρου στην Ελλάδα από την ONEX, το οποίο θα αναλάβει τη συμπαραγωγή τριών από τις τέσσερις φρεγάτες και θα δραστηριοποιηθεί σε όλο το φάσμα της ναυπηγικής βιομηχανίας, από την άμυνα ως την ενέργεια (πλοια υγροποιημενου φυσικου αεριου LNG) και την παροχή υπηρεσιών σε πλοία του εμπορικού ναυτικού.

Στο σχέδιο δημιουργίας ισχυρής ναυπηγικής βιομηχανίας στην Ελλάδα, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας την Πέμπτη σε διαδικτυακή εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, ενώ ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιτ, υπογράμμισε ότι θα υπάρξει μια πολύ ανταγωνιστική αμερικανική προσφορά για τις νέες φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Business Daily, η τελευταία πρόταση της Lockheed Martin που συζητείται με το Πολεμικό Ναυτικό, εκτός από το μεγάλο πλεονέκτημα της συμπαραγωγής στην Ελλάδα, συνδυάζει βελτιωμένη οικονομική προσφορά, καθώς και διαμόρφωση των συστημάτων και του οπλισμού των φρεγατών σύμφωνα με τις υψηλές απαιτήσεις του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Τζέφρι Πάιατ, αναφερόμενος στη μεγάλη προμήθεια των τεσσάρων νέων φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού, που έχει εξαγγελθεί από τον πρωθυπουργό, τόνισε ότι υπάρχει πολύ ανταγωνιστική πρόταση αμερικανικής εταιρείες, που περιλαμβάνει συμπαραγωγή των τριών από τις τέσσερις φρεγάτες σε ελληνικά ναυπηγεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.