Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μαϊμού» οι γαλλικές τσάντες της Εμινέ Ερντογάν; – Τι λέει δημοσιογράφος της Hurriyet

Μπορεί η Εμινέ Ερντογάν να μην βρίσκεται στο προσκήνιο και να κρατά χαμηλούς τόνους, ούσα πάντα στο πλευρό του Τούρκου προέδρου, ωστόσο, δ...

Μπορεί η Εμινέ Ερντογάν να μην βρίσκεται στο προσκήνιο και να κρατά χαμηλούς τόνους, ούσα πάντα στο πλευρό του Τούρκου προέδρου, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σχολιαστεί για την αδυναμία της σε επώνυμα προϊόντα. Πρόσφατα, μάλιστα, η πρώτη κυρία της Τουρκίας βρέθηκε στο στόχαστρο του αρχηγού του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος την κάλεσε να κάψει την Hermès τσάντα της στον κήπο του σπιτιού της.


«Μπορούν οι πολίτες να αγοράζουν γαλλικά αγαθά; Οι κοσμικοί του προεδρικού παλατιού μπορούν να εφαρμόσουν το μποϊκοτάζ. Εχουν αεροπλάνα γαλλικής κατασκευής, ας τα πουλήσουν αμέσως», είπε ο Κιλιτσντάρογλου στα μέλη του κόμματός του στις 27 Οκτωβρίου, βάζοντας στη συνέχεια στο στόχαστρο την Εμινέ Ερντογάν: «Εχει μια τσάντα [Hermès]. Πρέπει να την κάψει στον κήπο του προεδρικού παλατιού και να πει, “διαμαρτύρομαι [για τη Γαλλία]”».


Αφορμή για τις δηλώσεις του επικεφαλής του CHP αποτέλεσε το κάλεσμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων, μετά τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ Γαλλίας και Τουρκίας. «Όπως στη Γαλλία μερικοί λένε “μην αγοράζετε τις τουρκικές μάρκες”, απευθύνομαι από εδώ στο έθνος μου: μην προσέχετε τις γαλλικές μάρκες, μην τις αγοράζετε», είχε πει ο Ερντογάν σε ομιλία του. Αμεσα ο μουσουλμανικός κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και ράφια καταστημάτων σε χώρες, όπως η Ιορδανία, Κατάρ, Κουβέιτ, άδειασαν από γαλλικά προϊόντα.


«Μαϊμού» οι τσάντες της Εμινέ Ερντογάν;


Πηγή: Pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.