Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

H Johnson & Johnson σχεδιάζει δοκιμές του εμβολίου της σε παιδιά

Η Johnson & Johnson σχεδιάζει να ξεκινήσει τη δοκιμή του πειραματικού εμβολίου COVID-19 σε νέους ηλικίας 12 έως 18 ετών το συντομότερο...

Η Johnson & Johnson σχεδιάζει να ξεκινήσει τη δοκιμή του πειραματικού εμβολίου COVID-19 σε νέους ηλικίας 12 έως 18 ετών το συντομότερο δυνατό, δήλωσε στέλεχος της εταιρείας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) την Παρασκευή. 


«Σκοπεύουμε να πάμε στα παιδιά όσο το δυνατόν συντομότερα, αλλά πολύ προσεκτικά όσον αφορά την ασφάλεια», δήλωσε ο Δρ. Τζέρι Τζέρ Σαντόφ σε μια εικονική συνάντηση της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης του CDC.


Ανάλογα με την ασφάλεια και άλλους παράγοντες, η εταιρεία σχεδιάζει να το δοκιμάσει ακόμη και σε μικρότερα παιδιά μετά, δήλωσε ο Sadoff, επιστήμονας ερευνών εμβολίων στη μονάδα J&S Janssen.


Η J&J άρχισε να δοκιμάζει το εμβόλιο σε ενήλικες σε μια μελέτη 60.000 εθελοντών Φάσης III στα τέλη Σεπτεμβρίου. Έπρεπε να σταματήσει τις δοκιμές νωρίτερα αυτό το μήνα λόγω ενός σοβαρού ιατρικού συμβάντος σε έναν συμμετέχοντα. Η μελέτη ξεκίνησε ξανά την προηγούμενη εβδομάδα.


Όσον αφορά την ανταγωνίστρια φαρμακευτική εταιρεία Pfizer έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές του εμβολίου COVID-19 που αναπτύσσει με τη BioNTech της Γερμανίας σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.