Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΡΩΤΟ ΡΗΓΜΑ...!!! Cumhuriyet: Αναβλήθηκε προγραμματισμένη για τη Δευτέρα ελληνοτουρκική συνάντηση στο ΝΑΤΟ...!!!

Η τουρκική εφημερίδα «Cumhuriyet» υποστηρίζει ότι για αύριο, Δευτέρα, ήταν προγραμματισμένη ελληνοτουρκική συνάντηση στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ,...


Η τουρκική εφημερίδα «Cumhuriyet» υποστηρίζει ότι για αύριο, Δευτέρα, ήταν προγραμματισμένη ελληνοτουρκική συνάντηση στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ, η οποία αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Εάν το τουρκικό δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην αλήθεια τότε με βαθιά λύπη διαπιστώνουμε ότι, η ελληνική κυβέρνηση για μια ακόμη φορά ΔΕΝ ενημέρωσε κανέναν, ούτε δημοσιογράφους, ούτε πολιτικά κόμματα, συνεχίζοντας και επιμένοντας σε μια ύποπτη τακτική που υπερβαίνει την αντιδημοκρατική μυστική διπλωματία.

Πρόκειται περί συγκαλυμμένης διπλωματίας.

Προφανώς όλη αυτή η «μυστικοπάθεια» δεν σχετίζεται με την εθνική μας ασφάλεια, αφού με τον εχθρό τα συζητάνε και τα κανονίζουν, άρα ο εχθρός -ως εταίρος της κυβέρνησης σε αυτή τη διαδικασία- γνωρίζει και τελικά από τα ΜΜΕ του εχθρού μαθαίνουμε τα νέα.

Όλη αυτή η «μυστικοπάθεια» προφανώς αποσκοπεί να κρατούνται στην άγνοια ο ελληνικός λαός, η κοινή γνώμη, ο Τύπος και η αντιπολίτευση.

Εύλογο το ερώτημα: Γιατί κρύβουν από τον λαό τι συζητάνε;

Η «Cumhuriyet» η πηγή ενημέρωσής μας, θα χαρούμε να τη διαψεύσει η ελληνική κυβέρνηση ή έστω το υπουργείο Άμυνας, η τουρκική εφημερίδα, επικαλείται «πηγές ασφαλείας», σύμφωνα με τις οποίες η προγραμματισμένη για αύριο συνάντηση στο Αρχηγείο του ΝΑΤΟ, ύστερα από κοινή απόφασή Ελλάδας – Τουρκίας αναβλήθηκε και θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Πολύ σοβαρά πρέπει να απαντηθεί εάν η κυβέρνηση νομιμοποιείται να αποκρύπτει τις συνομιλίες που διεξάγει με τον εχθρό. .tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.