Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πολεμούν «χαπακωμένοι» οι Αζέροι: Στόχος να διαπράξουν βάρβαρα εγκλήματα κατά των Αρμενίων - Τεράστιες οι απώλειες για το Μπακού

Τους χαπακώνουν (Αζέρους) για να μην καταλαβαίνουν γιατί πολεμάνε Είναι γεγονός πλέον, οι Αζέροι στρατιώτες κάνουν ευρεία χρήση ναρκωτικώ...



Τους χαπακώνουν (Αζέρους) για να μην καταλαβαίνουν γιατί πολεμάνε

Είναι γεγονός πλέον, οι Αζέροι στρατιώτες κάνουν ευρεία χρήση ναρκωτικών ουσιών για να μην κατανοούν τις μεγάλες απώλειες τους και το τι κάνουν και αυτό γίνεται συντονισμένα από την ηγεσία των αζέρικων ενόπλων δυνάμεων.

Σύμφωνα με τις αρμενικές δυνάμεις του Artsakh, μέσα στις τσέπες των νεκρών Αζέρων στρατιωτών βρίσκονται σύριγγες με ναρκωτικά καθώς και χάπια, που αποδεικνύουν τα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει ο δικτάτορας "πρόεδρος" του Αζερμπαϊτζάν κατά του αρμενικού λαού.

«Όλα αυτά αποτελούν σαφώς έγκλημα πολέμου από την άποψη του διεθνούς δικαίου. Αυτό αποδεικνύει επίσης ότι το Αζερμπαϊτζάν στέλνει τα στρατεύματά του στον πόλεμο όντως σε μια ανώμαλη διανοητική κατάσταση για να διαπράξουν νέα εγκλήματα», τόνισε ο ίδιος.“Σχεδόν όλα τα πτώματα των νεκρών στρατιωτών του Αζερμπαϊτζάν που ανευρέθηκαν στα αρμενικά εδάφη του Artsakhi είχαν σύριγγες και χάπια στις τσέπες τους”, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο προεδρικός εκπρόσωπος του Artsakh, Vahram Poghosyan.

Τα ναρκωτικά είναι μέρος του σχεδίου απόκρυψης των απωλειών στους στρατιώτες των αζέρικων ενόπλων δυνάμεων, ενώ αποτελεί τουρκική πρακτική όπως είχε ανακαλυφθεί και στην εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, οι δυνάμεις των Αζέρων έχουν χάσει έως τώρα περισσότερους από 920 στρατιώτες στις επιθετικές επιχειρήσεις τους, ενώ μετρούν περισσότερους από 2100 τραυματίες.

Οι ένοπλες δυνάμεις τους έχουν επίσης απολέσει 84 UAV, 7 πυροβόλα, 166 άρματα μάχης και ΤΟΜΑ, 1 ελικόπτερο αεροπλάνο και ένα πυραυλικό σύστημα Smerch.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.