Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ... «Συχνά συνομιλώ με τον πρόεδρο Ερντογάν»… λέει η Μέρκελ!

  Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγκελα Μέρκελ, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην δεύτερη μέρα της συνόδου ηγετών της Ε.Ε. στι...

 


Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγκελα Μέρκελ, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην δεύτερη μέρα της συνόδου ηγετών της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες του Βελγίου, δήλωσε πως το Δεκέμβριο θα συζητηθεί το θέμα της εξαίρεσης από το καθεστώς της βίζας της Τουρκίας.

Η Μέρκελ δήλωσε πως “Τα θετικά θέματα στις σχέσεις είναι προς όφελος και των δύο πλευρών”. Η Μέρκελ ανέφερε πως το τελευταίο καιρό συχνά συνομιλεί με τον πρόεδρο Ερντογάν και ότι επιθυμεί εποικοδομητικές σχέσεις με την Τουρκία.

Η Μέρκελ δήλωσε πως “Επιθυμούμε να συζητήσουμε το πέρασμα σε ένα νέο στάδιο της συμφωνίας για τη μετανάστευση μεταξύ Τουρκίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως και τα θέματα της τελωνειακής ένωσης και της οικονομικής συνεργασίας. 

Για το θέμα της απελευθέρωσης από το καθεστώς βίζας μέχρι το Δεκέμβριο είναι ανάγκη να γίνει μία καλή προεργασία. Ξεκαθαρίσαμε ως επιθυμούμε εποικοδομητικές σχέσεις με την Τουρκία. Για να έχουμε μία θετική ατζέντα στις σχέσεις Τουρκίας και ΕΕ. ”
…..
https://www.sondakika.com

Σχ. tourkikanea.gr: Είναι προφανές πως η Μέρκελ βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από τους άλλους ηγέτες. 

Πιστεύει κανείς πώς είναι δυνατόν να δεχτούν να μην υπάρχει βίζα για τους Τούρκους; Μα οι Άγγλοι και για αυτό έφυγαν από την ΕΕ. Για ποιο λόγο λέει αυτά ; 

Υπάρχουν βέβαια και οι 4 εκατομμύρια Τούρκοι στη Γερμανία, όπως και τα γερμανικά εργοστάσια στην Τουρκία… Και μάλιστα αυτά ειπώθηκαν στην σύνοδο που υποτίθεται να συζητούσε και κυρώσεις κατά της Τουρκίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.