Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΣΥΧΟΥΛΑ... Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έβαλε τα κλάματα και ζήτησε συγγνώμη από τους Βορειοκορεάτες - Δείτε βίντεο

  «Απέτυχα να τα καταφέρω πάντα σε ικανοποιητικό βαθμό» είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν Μια σπάνια στιγμή συγκίνησης και αυτοκριτικής επιφύλαξε ο...

 «Απέτυχα να τα καταφέρω πάντα σε ικανοποιητικό βαθμό» είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Μια σπάνια στιγμή συγκίνησης και αυτοκριτικής επιφύλαξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στην ομιλία του, το Σάββατο, στη στρατιωτική παρέλαση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 75 χρόνων από την ίδρυση του κυβερνώντος Κόμματος των Εργατών στη Βόρεια Κορέα.


«Ο λαός μας με εμπιστεύτηκε μέχρι τον ουρανό και μέχρι τα βάθη της θάλασσας αλλά απέτυχα να τα καταφέρω πάντα σε ικανοποιητικό βαθμό» είπε ο εμφανώς συγκινημένος Κιμ Γιονγκ Ουν.


«Σας ζητώ συγγνώμη» πρόσθεσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας σύμφωνα με απομαγνητοφώνηση της ομιλίας του από τους Korean Times.


Όπως φαίνεται στο βίντεο, μάλιστα, ο Κιμ έβγαλε τα γυαλιά του σε μια θεατρική κίνηση για να σκουπίσει τα δάκρυά του.


«Αν και ανέλαβα την ευθύνη για οδηγήσω τη χώρα ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν οι μεγάλοι σύντροφοί μας ο Κιμ Ιλ Σουνγκ και ο Κιμ Γιονγκ Ιλ (σ.σ. ο πατέρας και ο παππούς του), οι προσπάθειές μου δεν αποδείχθηκαν επαρκείς για να πάρουν από τις πλάτες του λαού τις δυσκολίες στη ζωή τους» φέρεται να είπε ο Κιμ με αναλυτές να υποστηρίζουν ότι η στάση του αυτή οφείλεται στην πίεση που αντιμετωπίζει το καθεστώς από την κρίση του κορωνοϊού.


«Είναι σημαντικό να δούμε γιατι έφτασε στο σημείο να δακρύσει. Κάτω από το μήνυμα αυτό μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι ο Κιμ νιώθει μεγάλη πίεση» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του τμήματος της Βόρειας Κορέας στο Korean Institute for National Unification.


ΠΗΓΗ: theguardian

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.