Tελευταια Νεα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ...!! Δείτε τι γράφαμε στις 14 Σεπτεμβρίου ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ...!!! Μόνο την ώρα δεν σας είχαμε πει...

 

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ORUC REIS ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ STOXOS.GR ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!


ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ...!!! 

Η τουρκία κέρδισε χρόνο για να αποφύγει τυχόν κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση που θα αποφασίζονταν στις 24 Σεπτεμβρίου αν δεν δημιουργούσε εντυπώσεις αποκλιμάκωσης με την απόσυρση του Oruc Reis...

Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς

Στην επιχείρηση "διάλογος" με την Ελλάδα, που θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται αυτές τις ημέρες ως επικοινωνιακό όπλο των τούρκων, θα ακολουθήσει χαλάρωση εκ μέρους των ευρωπαϊκών θεσμών, στην στάση τους απέναντι στην τουρκία.

Δυστυχώς στην χαλάρωση αυτή θα συνεισφέρουν οι χαρούμενες δηλώσεις των υποτακτικών και δειλών του Ελλαδικού συστήματος.

Οι τούρκοι γνωρίζουν ότι για να πάρουν πάλι μπροστά οι νωχελικοί Ευρωπαϊκοί θεσμοί και να φτάσουν ξανά στο σημείο να απειλούν με κυρώσεις -πόσο μάλλον να τις επιβάλουν- θα περάσει σημαντικό χρονικό διάστημα και ο χρόνος αυτός θα τρέξει υπέρ τους.

Οι τούρκοι επίσης γνωρίζουν -και το φωνάζω μήνες από τον "Στόχο"- πως δεν υπάρχει κανείς στην Ελλάδα, που να θέλει, ή ακόμη κι αν θέλει που να μπορεί, να τους παραχωρήσει όσα αυτοί διεκδικούν στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Ξέρουν δηλαδή πως αργά ή γρήγορα θα φτάσουμε στο ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ γεγονός της σύγκρουσης, κάτι που κάνουν πως δεν κατανοούν οι ευθυνόφοβοι της Αθήνας.

Ως εκ τούτου, για την τουρκία, παραμένει στο δικό της χέρι, το χρονικό σημείο κατά το οποίο θα επιχειρήσει να εδραιώσει ως δικά της, όσα αμφισβήτησε όλο αυτό το διάστημα το Oruc Reis προκαλώντας νέο γύρο έντασης.

Kανένα τραπέζι συνομιλιών, οπουδήποτε και αν διεξαχθεί και με οποιαδήποτε σύνθεση δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα κοινά αποδεκτό.

Οι επόμενες προκλητικές κινήσεις της που θα κλιμακώσουν και πάλι δημιουργώντας στην περιοχή ανάλογες καταστάσεις θα έρθουν λογικά αρχές με μέσα Οκτωβρίου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως απρόβλεπτοι παράγοντες δεν είναι δυνατόν να δυναμιτίσουν και πάλι το κλίμα ανά πάσα στιγμή...

Είναι επιτακτική ανάγκη, η χαλάρωση που θα επέλθει στο πολιτικό σύστημα και την κατευθυνόμενη μάζα που το ακολουθεί, να μην ακουμπήσει καν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η ελπιδοφόρα στάση της Ελληνικής Στρατιωτικής Ηγεσίας στην περίπτωση της μετατροπής των Αρματαγωγών σε «ξενοδοχεία» λάθρα και παρανόμως εισελθόντων, πρέπει ως νοοτροπία, να διαπεράσει ολόκληρο το Στράτευμα, αλλά και όλους τους Έλληνες που παραμένουν ταγμένοι στην προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων και της Εθνικής Αξιοπρέπειας.

Σάββας Ε. Χατζηπαρασκευάς
Εφημερίδα "Στόχος"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΔΩ
« Προηγουμενη
Επομενη »