Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλλάζει ο κανονισμός της Βουλής - Τέλος οι διορισμοί συζύγων και συγγενών α' και β' βαθμού ως μετακλητών

Την αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής σχετικά με τους διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την Ελένη Ζαρούλια π...

Την αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής σχετικά με τους διορισμούς μετακλητών υπαλλήλων μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την Ελένη Ζαρούλια προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τασούλας θα φέρει δύο προτάσεις στην επιτροπή κανονισμού της Βουλής που πρόκειται να συνεδριάσει ενδεχομένως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Σύμφωνα με την πρόταση του κ. Τασούλα, δεν θα μπορούν -όπως ισχύει στον νόμο για το επιτελικό κράτος- να διοριστούν ως μετακλητοί στη Βουλή οι σύζυγοι αλλά και συγγενείς α' και β' βαθμού. 

Η δεύτερη αλλαγή που δρομολογείται είναι όσοι είναι υπόδικοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση να μην μπορούν οι ίδιοι να διοριστούν ως μετακλητοί υπάλληλοι στη Βουλή. 

Μέχρι τώρα ίσχυε ότι οι υπόδικοι δεν μπορούν να διοριστούν στο δημόσιο σε σχέση με σοβαρά ποινικά αδικήματα, όπως τη δωροδοκία, τη απιστία, αλλά όχι τη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.