Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόμπα... Ο Μπάιντεν ξέχασε σε ομιλία του το μικρό όνομα του Τραμπ! Τον έλεγε Τζορτζ

  Όπως μεταδίδουν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ ο Τζο Μπάιντεν ξέχασε το μικρό όνομα του Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντ...

 

Όπως μεταδίδουν πολλά αμερικανικά ΜΜΕ ο Τζο Μπάιντεν ξέχασε το μικρό όνομα του Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση υποστηρικτών του, μια συγκέντρωση που έγινε εξ’ αποστάσεως.

Ο Μπάιντεν φάνηκε να είναι είτε κουρασμένος, είτε σε σύγχιση αφού όχι απλά ξέχασε το μικρό όνομα του Τραμπ αλλά τον είπε Τζορτζ.

Ο 77χρονος υποψήφιος Πρόεδρος είπε: «Άλλα 4 χρόνια με τον Τζορτζ, ε, Τζορτζ, ε, με αυτόν θα βρεθούμε σε μια θέση που αν επανεκλεγεί θα βρεθούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο».

Ο Μπάιντεν λένε κάποιοι μπέρδεψε τον Πρόεδρο Τραμπ με τον πρώην Πρόεδρο, Τζορτζ Μπους. Μάλιστα, τον διόρθωνε η σύζυγός του Τζιλ η οποία καθόταν δίπλα του και προσπάθησε πολλές φορές να ψιθυρίσει: «Τραμπ» για να του θυμίσει το όνομα.

Φυσικά αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ντόναλντ ο οποίος για ακόμα μια φορά είπε ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν κάνει γι’ αυτή την δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.