Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μοντέλο χάζευε βιτρίνες και δύο μήνες μετά βρέθηκε σε ομαδικό τάφο

Την 24χρονη άρπαξαν τέσσερις άνδρες τον Αύγουστο - Στις 4 Οκτωβρίου αποκαλύφθηκε μετά από εξέταση DNA ότι είναι ένα από τα επτά πτώματα π...




Την 24χρονη άρπαξαν τέσσερις άνδρες τον Αύγουστο - Στις 4 Οκτωβρίου αποκαλύφθηκε μετά από εξέταση DNA ότι είναι ένα από τα επτά πτώματα που εντοπίστηκαν στο σημείο - Έχουν προσαχθεί τρεις ύποπτοι
Συγκλονίζει η υπόθεση 24χρονου μοντέλου από το Μεξικό, που βρέθηκε νεκρή δύο μήνες μετά την απαγωγή της σε ομαδικό τάφο. Η Γεσένια Εστεφάνια Αλβαράδο είχε απαχθεί στις 19 Αυγούστου από τέσσερις άνδρες οι οποίοι την άρπαξαν την ώρα που χάζευε βιτρίνες ρούχων.

Την έβαλαν σε ένα φορτηγό και εξαφανίστηκαν. Οι συγγενείς του μοντέλου αλλά και οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν τα ίχνη της. Ακόμη και μέσω των social media γίνονταν εκκλήσεις σε όποιον είχε κάποια πληροφορία να τη δώσει για να βρεθεί η 24χρονη μητέρα ενός παιδιού. Οι απαγωγείς ζητούσαν από τους συγγενείς της λύτρα, αλλά κάποια στιγμή στα μέσα Σεπτεμβρίου η επικοινωνία κόπηκε χωρίς οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας να έχουν κάποιο σημάδι ζωής. Στις 20 Σεπτεμβρίου, η ομάδα των αστυνομικών που ερευνούσε την απαγωγή της Γεσένιας βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Περίπου 6 χιλιόμετρα από το σημείο που την είχαν απαγάγει εντόπισαν 7 πτώματα σε ομαδικό τάφο. Τρία πτώματα ανήκαν σε άνδρες, δυο γυναίκες, το πτώμα του μοντέλου και ένα ακόμη πτώμα του οποίου το φύλο δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί. Αρχικά κανείς δεν γνώριζε εάν μεταξύ των πτωμάτων ήταν και της 24χρονης μητέρας, ωστόσο στις 4 Οκτωβρίου ύστερα από εξέταση DNA, αλλά και από ρούχα που βρέθηκαν πάνω της και δόθηκαν στους συγγενείς της, αποκαλύφθηκε πως το ένα από τα εφτά πτώματα ήταν της 24χρονης Γεσένια.





Σε ανάρτησή του στα social media ο αδερφός του μοντέλου, Χουλαν Κάρλος Αλβαράδο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε αναρτήσει φωτογραφίες αναζητώντας στο διαδίκτυο την Γεσένια, έγραψε μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της «Πέτα μακριά αδερφή μου. Θα μου λείψεις φίλη μου. Θα σε δω σύντομα, θα είμαστε πάλι μαζί, βασίλισσά μου». Παράλληλα έγραψε και ακόμη ένα συγκινητικό μήνυμα που αφορούσε το μικρό αγόρι της Γεσένιας: «Θα προσέχουμε τώρα εμείς τον γιό σου, όπως ακριβώς έκανες εσύ, με πολύ αγάπη. Θα του λείπεις πάρα πολύ αλλά πάντα θα του θυμίζουμε πόσο υπέροχη μητέρα ήσουν».

Από τις έρευνες της αστυνομίας έχουν προσαχθεί τρία άτομα ως ύποπτοι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί εάν οι προσαγωγές αυτές σχετίζονται με την υπόθεση. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η αστυνομία στο Μεξικό ερευνά τουλάχιστον άλλες 50 υποθέσεις εξαφανίσεων γυναικών που έχουν γίνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και μάλιστα στην ευρύτερη περιοχή απ’όπου απήχθη και το 24χρονο μοντέλο. Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης οι εξαφανίσεις αφορούν νεαρά κορίτσια ηλικίας 17 έως 23 ετών γεγονός που κάνει τις Αρχές να ανησυχούν και να εκτιμούν ότι πίσω από τις μυστηριώδεις εξαφανίσεις βρίσκεται κάποιο κύκλωμα, σκληρών κακοποιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.