Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μουσουλμάνοι στη Λευκωσία επιτέθηκαν στην Γαλλική πρεσβεία και κατέβασαν την σημαία... Συλλήψεις από την Κυπριακή Αστυνομία!

  Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία έξω από τη γαλλική πρεσβεία στη Λευκωσία μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας ομάδας μουσουλμάνων λόγω τ...

 



Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία έξω από τη γαλλική πρεσβεία στη Λευκωσία μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας ομάδας μουσουλμάνων λόγω των δηλώσεων του Εμανουέλ Μακρόν για τα σκίτσα του Μωάμεθ.

Οι συλλήψεις έγιναν κατά την απόπειρα ορισμένων από τους συνολικά 20 διαμαρτυρόμενους να κατεβάσουν τη σημαία της Γαλλίας από τον ιστό.

Υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία κινητοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης μετά από πληροφορία ότι ομάδα αλλοδαπών θα προχωρούσε σε διαμαρτυρία.

Την ίδια ώρα δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι διαδήλωσαν στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές Ντάκα, στη Βαγδάτη, στη Συρία και στη Λιβύη βάζοντας φωτιές σε γαλλικές σημαίες και αφίσες του Μακρόν.

Σημειώνεται πως το Παρίσι κάλεσε χθες τους Γάλλους υπηκόους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση στις χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, όπου πραγματοποιούνται διαδηλώσεις κατά της Γαλλίας, προτρέποντάς τους να αποφεύγουν τις συναθροίσεις




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.