Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πληροφορίες ότι μπαίνει «λουκέτο» σε μεγάλο αθλητικό κανάλι

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε στο χθεσινό της φύλλο η Real News. Μια αποκάλυψη σχετική με την ΕΡΤ και τις μεγάλες αλλαγές που συντελού...

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε στο χθεσινό της φύλλο η Real News. Μια αποκάλυψη σχετική με την ΕΡΤ και τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται τον τελευταίο καιρό στη δημόσια τηλεόραση.


Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης των τριών καναλιών της ΕΡΤ, το αθλητικό της κανάλι, το ΕΡΤ Sports, θα σταματήσει να εκπέμπει στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση απελευθερώνοντας έτσι τον HD δίαυλο που κατέχει από το 2018.


Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης είναι τι θα συμβεί με τις αναμετρήσεις τόσο της Basket League όσο και της Super League 2.

Τα παιχνίδια λοιπόν θα μεταδίδονται κανονικά, αλλά από άλλη συχνότητα. Πιο συγκεκριμένα θα προβάλλονται στο εξής από την ΕΡΤ3, που θα μετατρέπεται σε «ΕΡΤ3 Sports» κατά τη διάρκειά τους, ενώ οι αγώνες μεγάλου εθνικού ενδιαφέροντος και η Formula 1 θα πάνε στην ΕΡΤ1.


Το ρεπορτάζ όπως γράφει το dailymedia, δίνει απάντηση και για το μέλλον του ΕΡΤ Sports. Το δημόσιο αθλητικό κανάλι μετά την απόσυρσή του από τους τηλεοπτικούς δέκτες θα γίνει κανάλι streaming στο ERTFLIX.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.