Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ντέιβιντ Καϊτίδης: Από τα ΜΑΤ της ΕΛ.ΑΣ. στη λεωφόρο της δόξας του Χόλιγουντ

Ο Ντέιβιντ Καϊτίδης - με το καλλιτεχνικό όνομα David Kait - από αριστούχος μαθητής στην Έδεσσα βρέθηκε στη σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής...

Ο Ντέιβιντ Καϊτίδης - με το καλλιτεχνικό όνομα David Kait - από αριστούχος μαθητής στην Έδεσσα βρέθηκε στη σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και έπειτα μετανάστευσε στις ΗΠΑ με αφορμή έναν έρωτα, κάνοντας τελικά καριέρα ως μοντέλο και ηθοποιός και φτάνοντας μέχρι τη λεωφόρο της δόξας του Χόλυγουντ.

Ο ίδιος είχε διηγηθεί την ιστορία της ζωής του στο News 24/7, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", δήλωσε για όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα: "Κάποιες φορές κοιτάω προς τα πίσω και λέω πώς συνέβησαν αυτά. Πού να το φανταζόμουν όταν ήμουν παιδί στην Έδεσσα. Διάβαζα, έπαιζα μπάλα και μετά η ζωή με έφερε εδώ στην Αμερική".

Αναφερόμενος για την απόφασή του να φύγει στο εξωτερικό για έναν έρωτα και την παραμονή του στην Αμερική τα τελευταία χρόνια, είπε: "Θέλει τρέλα, σίγουρα, εύκολο δεν είναι. Η πραγματικότητα εδώ πέρα είναι διαφορετική. Ως μετανάστης πρέπει να μπω στους τοπικούς κύκλους χωρίς διασυνδέσεις χωρίς τίποτα. Είναι διαφορετικό και το επίπεδο. Το πιο σημαντικό που αισθάνομαι ότι έχω πετύχει, είναι ότι είμαι υγιής αυτή την περίοδο, ότι έχω αντέξει 5 χρόνια σε αυτή τη χώρα με όποιες αντιξοότητες υπάρχουν και να κρατήσω φιλίες από την Ελλάδα".


"Είμαι πάντα ερωτευμένος. Είμαι άνθρωπος που αγαπάει, που πάντα θέλει να δίνει. Πιστεύω για καθετί υπάρχει η σωστή στιγμή, από εκεί και πέρα προσαρμόζεσαι στις καταστάσεις. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λάθος ή σωστό στη ζωή, υπάρχει η προσωπική πορεία", δήλωσε σχετικά με τις επιλογές που έχει κάνει.


Πηγή:  news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.