Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην Ευρωβουλή ετοιμάζουν Άρση ασυλίας και στην Αθήνα διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Γιάννη Λαγό!

   Hδη έχουν δρομολογηθεί από το Ευρωκοινοβούλιο, οι διαδικασίες προκειμένου να καθαιρεθεί ο ευρωβουλευτής και καταδικασμένος για διεύθυνση...


  


Hδη έχουν δρομολογηθεί από το Ευρωκοινοβούλιο, οι διαδικασίες προκειμένου να καθαιρεθεί ο ευρωβουλευτής και καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννης Λαγός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, το πρώτο βήμα είναι να οριστικοποιηθούν οι ποινές προκειμένου η Ελληνική Πολιτεία να ενημερώσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Αμέσως μετά ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών μεταβιβάζει τη σχετική δικογραφία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος και θα υποβάλλει στις Βρυξέλλες το φάκελο με τις ποινές αλλά και το αίτημα για άρση της ασυλίας.

Η επιτροπή νομικών θεμάτων εξετάζει το φάκελο και στη συνέχεια διαβιβάζεται στο Ευρωκοινοβούλιο για την τελική απόφαση.

Πάντως ο Γιάννης Λαγός έχει μπει εδώ και καιρό στο στόχαστρο των Ευρωπαίων εξαιτίας του  λόγου του και των  σχολίων τα οποία κάνει.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη δύο πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον του Λαγού, μία για την ενέργεια που έκανε μέσα στην Ευρωβουλή όταν έσκισε την τουρκική σημαία και μια άλλη, όταν προέβη σε  σχόλια κατά των προσφύγων της Μόριας που χαρακτηρίστηκαν ρατσιστικά.

Μάλιστα αντιμετωπίζει κυρώσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά και αναμένεται μείωση του μισθού του, ακόμα και απαγόρευση της εισόδου του στην Ευρωβουλή.

Αφού αρθεί η ασυλία του και παραμένει στις Βρυξέλλες η Ιντερπόλ θα εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης και θα αναλάβει η βελγική Αστυνομία.

Αν ο Λαγός επιστρέψει στην Αθήνα το λόγο πλέον θα έχει η ελληνική Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.