Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαμός στο Βόλο: Στα χέρια γαμπρός και πεθερός - Δείτε τι ακολούθησε

  Απίστευτες υποθέσεις στα δικαστήρια λόγω προσωπικών διαφορών. Χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δίκασε τον...

 



Απίστευτες υποθέσεις στα δικαστήρια λόγω προσωπικών διαφορών. Χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δίκασε τον 29χρονο γαμπρό και τον 57χρονο συμπέθερο 81χρονου σε ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού και τους καταδίκασε σε χρηματική ποινή 60 ημερήσιων μονάδων προς 3 ευρώ ημερησίως. Σε περίπτωση που οι καταδικασθέντες δεν καταβάλλουν τη χρηματική ποινή απειλούνται με σύλληψη και εκτέλεση της ποινής.


  

Ο ηλικιωμένος άνδρας είπε στο δικαστήριο ότι κινούμενος στην κεντρική πλατεία της περιοχής ο 29χρονος έτρεξε ξωπίσω του και όταν τον πρόλαβε τον χτύπησε με τα χέρια του και τον εξύβρισε. Υποστήριξε ότι την ώρα που ήταν πεσμένος τον δρόμο και ο νεαρός τον χτυπούσε προσέτρεξε στο σημείο και ο πατέρας του και του επιτέθηκε και εκείνος.

Είπε ότι τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του και απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ερωτηθείς σχετικώς σημείωσε ότι από τους δύο κατηγορούμενους έχει επαναλαμβανόμενα επιθετικές συμπεριφορές.


Σε ερώτηση για τους λόγους της διαφοράς είπε ότι δεν τους γνωρίζει και ότι ο 29χρονος είχε παλαιότερα συνάψει σχέση με την κόρη του με την οποία ο ίδιος δεν έχει σχέση και ούτε καν γνωρίζει πού βρίσκεται.


Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν υπήρξε επεισόδιο από μέρους τους. Αντίθετα ο 29χρονος είπε ότι στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό εκείνος και ο πατέρας του βρίσκονταν για εργασία. Όταν είδε τον 81χρονο να περνά από εκεί έτρεξε να του μιλήσει, καθώς -όπως ισχυρίστηκε- είχε επικοινωνήσει μαζί του την προηγούμενη και του είχε ζητήσει να αναγνωρίσει το παιδί της κόρης του. Ισχυρίστηκε ότι όταν τον πλησίασε αρκετά για ενημερωθεί πότε θα γίνει αυτό ο ηλικιωμένος του επιτέθηκε και ότι ο πατέρας του που τους είδε έτρεξε να τους χωρίσει. Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο δεύτερος κατηγορούμενος. Και οι δύο είπε ότι οι λόγοι των προσωπικών διαφορών είναι ότι ο ηλικιωμένος και η σύζυγός του δεν τους αφήνουν να έρθουν σε επικοινωνία με το παιδί και την κόρη τους.


Εντούτοις, το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους αμφότερους για όλως ελαφριά σωματική βλάβη και τους καταδίκασε. Επισημαίνεται ότι οι δύο καταδικασθέντες έχουν κάνει αντιμήνυση, η οποία εκκρεμεί να δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.


Πηγή: taxydromos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.