Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτες εξελίξεις στη Δίκη Χρυσής Αυγής: Απόρριψη της αίτησης Λαγού προτείνει η εισαγγελέας – Δυο φορές άλλαξε η σύνθεση του δικαστηρίου

Απίστευτες εξελίξεις στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Με νομικά τερτίπια προσπαθούν να καθυστερήσουν την διαδικασία. Λαγός: «Έναν έναν τους στέλ...






Απίστευτες εξελίξεις στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Με νομικά τερτίπια προσπαθούν να καθυστερήσουν την διαδικασία. Λαγός: «Έναν έναν τους στέλνουμε σπίτια τους».

Εμπλοκή στην εμπλοκή στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Στην έδρα ανέβηκε νέα σύνθεση για να δικάσει την αίτηση εξαίρεσης που κατέθεσε ο Γιάννης Λαγός, αλλά η πρόεδρος της νέας σύνθεσης, Μαρία Βετούλα – Σιμιτζή δήλωσε κώλυμα καθώς όπως είπε είχε οριστεί δεύτερη επίκουρη ειδική ανακρίτρια στη κύρια ανάκριση.

Το κώλυμα της προέδρου θα πρέπει να κριθεί από άλλη σύνθεση. Μετά από αυτό ο Γιάννης Λαγός είπε «έτσι μπράβο έναν έναν τους στέλνουμε σπίτι τους».

Τελικά, τρίτη σύνθεση ανέβηκε για να εξετάσει την αίτηση εξαίρεσης του Γιάννη Λαγού καθώς έγινε δεκτή η αίτηση αποχής της κυρίας Σιμιτζή.

Η συζήτηση της αίτησης άρχισε με την εισαγγελέα της έδρας Αδαμαντία Οικονόμου να προτείνει την απόρριψη της με το σκεπτικό «δε βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά αλλά σε υπόνοιες».

Η εισαγγελέας κατέληξε πως η αίτηση είναι αόριστη και πρέπει να απορριφθεί ως απαράδεκτη και αόριστη αλλά και διότι ασκείται καταχρηστικά.

Νωρίτερα ο δικηγόρος του Γιάννη Λαγού Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε ζητήσει την εξαίρεση όλης της έδρας πλην της εισαγγελέως.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.