Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στρατηγός Φράγκος: Τέρμα οι υπεκφυγές! Τον βυθίζεις τον Τούρκο ή τον καταρρίπτεις... Τα υπόλοιπα είναι αστειότητες!

Ο Στρατηγός Φράγκος Φ. παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα καλεσμένος του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα όπου ανέφερε: «Εφ...






Ο Στρατηγός Φράγκος Φ. παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα καλεσμένος του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα όπου ανέφερε:

«Εφόσον οι δικοί μας πολιτικοί είναι τόσο πρόθυμοι και ο Έλληνας πρωθυπουργός λέει τι θέλετε να καβγαδίσουμε, λες και μιλάει για την γειτόνισσα ή καμια άλλη κουμπάρα, τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα» τόνισε ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ και πρώην υπουργός Άμυνας, Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα στο ΒΕΡΓΙΝΑ TV. «Ανακηρύσσεις 12 ναυτικά μίλια και την ΑΟΖ. Κοινοποιείς όλα αυτά στον ΟΗΕ, στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ και αποδεσμεύεις τους κανόνες εμπλοκής!».

«Το ότι εποικίστηκε η Κύπρος και πάνε να ισοφαρίσουν πληθυσμιακά τον κατεχόμενο Βορρά με τον Νότο, δεν το λαμβάνουν υπόψιν τους;» αναρωτήθηκε ο έμπειρος γεωστρατηγικός αναλυτής. «Το ότι αυτή την στιγμή η φράου Μέρκελ είναι προκλητικά τουρκόφιλη όπως και ο Στόλτενμπεργκ; Δεν θέλουν να τα ακούσουν αυτά και όχι ο Τούρκος. Δεν πήγες να υπογράψεις ΑΟΖ με την Κύπρο που σε παρακαλούνε από το 2004. Τι να πούμε πια με όλους αυτούς που διακυβεύουν την εθνική κυριαρχία μας και δεν σέβονται τίποτα;» κατέληξε εμφανώς αγανακτισμένος ο κ. Φράγκος.Και συνέχισε ο κ. Φράγκος: «Και τους προειδοποιείς ότι σε οποιανδήποτε παραβίαση του εθνικού μας χώρου είτε είναι θαλάσσιος είτε είναι εναέριος, θα λειτουργήσουμε όπως προβλέπουν τα εθνικά σχέδια της πατρίδας μας, τον βυθίζεις τον Τούρκο ή τον καταρρίπτεις. Τα υπόλοιπα είναι αστειότητες!». Κατά τον στρατηγό δεν είναι πλεον εφικτό να αναλύσουμε άλλο τι; Τον Τούρκο που αμφισβητεί τα πάντα; Που μπαίνει μέσα στο Βαρώσι και κάνει τον Αττίλα 4; Διότι οι Έλληνες θέλουν να ξέρουν τον Αττίλα 1 και 2.

Στην ερώτηση του κ. Τράγκα ότι αν κάτσουμε σε ένα τραπέζι επειδή το θέλει το Βερολίνο όπου θα μπει μια λίστα αιτημάτων της Τουρκίας, τι μπορεί να κάνει οποιασδήποτε διαπραγματευτής όταν η Τουρκία ζητάει σε πρώτη φάση τον εκσυγχρονισμό της Λωζάνης δηλαδή κατάποση του μισού Αιγαίου, ο στρατηγός απάντησε ότι απλά δεν προσέρχεσαι και δεν συζητάς με τους Τούρκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.