Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΤΑΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Βαρώσια: Το απόγευμα τελικά η φιέστα για το άνοιγμα -Στην τελετή και μέλη της κυβέρνησης Ερντογάν

   Όπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, η προγραμματισμένη ώρα ήταν αρχικά για τις 11:00 όμως τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε η αλλαγή της. Σύ...

  



Όπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, η προγραμματισμένη ώρα ήταν αρχικά για τις 11:00 όμως τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε η αλλαγή της. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό γίνεται προκειμένου να προλάβουν να μεταβούν στην περιοχή εκπρόσωποι της τουρκικής κυβέρνησης για να συμμετάσχουν στη τελετή.

Τις προηγούμενες δύο μέρες, πάντως, υπήρξε πυρετός διεργασιών στα κατεχόμενα με μπουλντόζες και συνεργεία να δουλεύουν προκειμένου να ολοκληρωθούν τα απαραίτητα έργα και να δοθεί στο κοινό το μέρος της παραλίας.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για το άνοιγμα των Βαρωσίων

Σημειώνεται, ότι στις 17:00 είναι προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας των ελληνοκυπρίων στο οδόφραγμα της Δερύνειας, το οποίο αποτελεί και το τελευταίο σημείο ελεύθερης διέλευσης πριν την κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Παράλληλα, συνεχίζονται και οι πολιτικές διεργασίες στα κατεχόμενα καθώς απομένουν δύο μέρες για τον πρώτο γύρο των «προεδρικών εκλογών». Η παραίτηση, πάντως, του Κουνρέτ Οζερσάι από την «συγκυβέρνηση» προκάλεσε πολιτική κρίση καθώς ο «πρωθυπουργός» και υποψήφιος για την προεδρία Ερσίν Τατάρ υποστήριξε, σε χθεσινή του συνέντευξη, ότι το κόμμα του στηρίζει τη διεξαγωγή πρόωρων «βουλευτικών εκλογών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.