Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Είχε άλλα στο μυαλό του...» Ρόδος: Σοκάρουν οι περιγραφές των γυναικών που κατηγορούν τον γυναικολόγο για βιασμό

Αναστάτωση επικρατεί στην κοινωνία της Ρόδου από την υπόθεση με τον γυναικολόγο, ο οποίος κατηγορείται από εννέα γυναίκες για βιασμό και ασ...


Αναστάτωση επικρατεί στην κοινωνία της Ρόδου από την υπόθεση με τον γυναικολόγο, ο οποίος κατηγορείται από εννέα γυναίκες για βιασμό και ασελγείς πράξεις. Οι περιγραφές των γυναικών που κατηγορούν τον γιατρό είναι σοκαριστικές.

Μία από τις εννέα γυναίκες που μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρους του γυναικολόγου δημόσιου νοσοκομείου της Ρόδο, περιέγραψε στον ΑΝΤ1 πως ενώ πήγε στον καταγγελλόμενο γιατρό με σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα, εκείνος όχι μόνο δεν της έκανε σωστή διάγνωση, αλλά την έπεισε ότι είναι απολύτως καλά, μόνο και μόνο για να την θωπεύσει.

"Είχα ένα πρόβλημα το οποίο δεν το βρήκε. Αυτός είχε αλλού το μυαλό του! Ήθελε να κάνει... άλλες πράξεις. Εγώ μετά από κάποιες ημέρες το διέγνωσα αλλού. Οπότε και δεν έκανε σωστά τη δουλειά του και έκανε αυτό που έκανε Πρέπει να τιμωρηθεί αυτό ο άνθρωπος και πολύ μάλιστα!" δήλωσε η καταγγέλλουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.