Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Οι περιοχές στην Αττική με τα περισσότερα κρούσματα – Στην Δυτική Αττική το μεγάο πρόβλημα... Ποια μέτρα παραμένουν σε ισχύ

   Μειώνονται τα κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός στον Δήμο Αθηναίων και μετατοπίζονται σε άλλες περιοχές στην Αττική. Η μεγαλύτερη περιφ...

  

Μειώνονται τα κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός στον Δήμο Αθηναίων και μετατοπίζονται σε άλλες περιοχές στην Αττική. Η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας παραμένει στο πορτοκαλί επίπεδο κινδύνου. Όλα τα περιοριστικά μέτρα αναχαίτισης της νόσου.

Τάσεις μείωσης εμφανίζουν τα ποσοστά των ανθρώπων που καθημερινά διαγιγνώσκονται στην Αθήνα με κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι η Αττική εξακολουθεί να διατηρεί τα “σκήπτρα” των περισσότερων μολύνσεων σε όλη τη χώρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο λεκανοπέδιο εντοπίζεται καθημερινά το 1 από τα 2 συνολικά κρούσματα. Το πρόβλημα φαίνεται ότι έχει μετατοπιστεί – ή δεν έχει ελεγχθεί τόσο αποτελεσματικά – στους Δήμους της Δυτικής Αττικής, όπου σημειώνεται πλέον ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων του λεκανοπεδίου.

Η Αττική, ωστόσο, παραμένει συνολικά στο προτελευταίο επίπεδο κινδύνου, το Επίπεδο 3 που σημειώνεται με χρώμα πορτοκαλί και ταξινομείται στις περιοχές της “Αυξημένης Επιτήρησης”.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στον σχετικό χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας που παρουσιάστηκε την Παρασκευή από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη και τον υφυπουργό Π.Π, Νίκο Χαρδαλιά, τόσο η Ανατολική και Δυτική Αττική, όσο και όλοι οι επιμέρους τομείς των Αθηνών (βόρειος, νότιος δυτικός και κεντρικός τομέας) παραμένουν στο επίπεδο 3 της αυξημένης επιτήρησης.Το ίδιο ισχύει και για τα νησιά της Αττικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.