Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν δεν κρύβεται: «Έχουμε χαλάσει τα παιχνίδια των άλλων στην περιοχή... Θα κινηθούμε εκεί που θέλουμε εμείς»...

Μήνυμα ότι δεν πρόκειται να καμφθεί από τις αντιδράσεις της Ευρώπης έστειλε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία που πραγματοποίησε σήμερα - «Εχθρό...





Μήνυμα ότι δεν πρόκειται να καμφθεί από τις αντιδράσεις της Ευρώπης έστειλε ο Τούρκος πρόεδρος σε ομιλία που πραγματοποίησε σήμερα - «Εχθρός» όποιος προσπαθεί να κινηθεί με λόγια ή πράξεις εναντίον της Τουρκίας, είπε

Μήνυμα εθνικής ομοψυχίας επιχείρησε να απευθύνει ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στο 7ο τακτικό επαρχιακό συνέδριο του κόμματός του στην επαρχία Σιρνάκ, κοντά στα σύνορα Ιράκ-Συρίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε εχθρό, όποιον προσπαθήσει να κινηθεί με λόγια ή πράξεις εναντίον της Τουρκίας. «Όποιος με λόγια, πράξεις και στάση προσπαθήσει να διχάσει το έθνος μας, να διαμελίσει τη χώρα μας και να καταλύσει το κράτος μας, να ξέρει ότι είναι όλων μας ο μεγαλύτερος εχθρός», δήλωσε.

Μάλιστα σημείωσε ότι έχει χαλάσει τα παιχνίδια όλων στην περιοχή και κινείται σύμφωνα με τους στόχους του κι όχι με την κατεύθυνση που θέλουν οι άλλες δυνάμεις να έχει η Τουρκία. «Ματαιώνουμε ένα-ένα αυτά τα σενάρια και τα παιχνίδια τους. Τα χαλάσαμε στο Ιράκ, στη Συρία, στη Μεσόγειο, στη Μαύρη Θάλασσα, σε κάθε διεθνή πλατφόρμα. Τώρα αυτή η χώρα, μαζί με το έθνος της και το κράτος της, κινείται σύμφωνα με τους στόχους της κι όχι προς την κατεύθυνση που οι άλλοι την σπρώχνουν».

«Είμαστε όπου υπάρχει καταπίεση»

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι όσο και να λένε τι δουλειά έχει η Τουρκία σε κάθε χώρα, εκείνος θα είναι παρών όπου υπάρχει καταπίεση. Μάλιστα διαμαρτυρήθηκε ότι ως έθνος, αν και έχουν υποστεί τα μεγαλύτερα δεινά της ιστορίας, κερδίζουν άλλοι.

«Τι μας λένε; Τι δουλειά έχετε εσείς εκεί; Εμείς όπου υπάρχει καταπίεση, είμαστε εκεί. Όπου υπάρχει κατοχή, εμείς δεν θα σώσουμε τα αδέλφια μας εκεί από αυτήν την κατοχή; Ή εμείς δεν θα εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των συνόρων μας; Γιατί κάποιοι ενοχλούνται; Να μας συμπαθάνε. Είμαστε εκεί και θα είμαστε. Είμαστε εκείνοι που έχουν πονέσει, είμαστε εκείνοι που έχουμε χύσει αίμα, είμαστε εκείνοι που έχουμε χάσει παιδιά, αλλά νικητές είναι άλλοι. Πώς μπορούμε να ανεχτούμε κάτι τόσο στρεβλό;», αναρωτήθηκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.