Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατρός Τραμπ: Η κατάσταση του προέδρου βελτιώνεται... Τον έβγαλαν από το Οξυγόνο...

Ο Sean Conley δήλωσε ότι ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεν υποστηρίζεται από συσκευή οξυγόνου και ότι είναι απύρετος το τελευταίο 24ωρο Την...




Ο Sean Conley δήλωσε ότι ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεν υποστηρίζεται από συσκευή οξυγόνου και ότι είναι απύρετος το τελευταίο 24ωρο

Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του στα αμερικανικά κανάλια ο γιατρός Sean Conley, από το Walter Reed Military Hospital.

Ο Δρ Sean Conley ξεκίνησε με τις ευχαριστίες του προέδρου για τα μηνύματα υποστήριξης από τον κόσμο. «Είναι εξαιρετικά ευγνώμων για την υποστήριξη και τις προσευχές», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο Τραμπ είναι «πολύ καλά» και δήλωσε ότι είναι «εξαιρετικά χαρούμενος» με την κατάσταση του προέδρου και τα συμπτώματά του «βελτιώνονται».

Ο Τραμπ έχει λάβει θεραπεία με αντισώματα και βρίσκεται σε θεραπεία πέντε ημερών του remdesivir.

Ο Κόνλεϊ είπε ότι ο πρόεδρος είναι «απαλλαγμένος από πυρετό» για 24 ώρες και έχει «καλό πνεύμα». Είπε ότι ο Τραμπ δεν βρίσκεται σε συσκευή παροχής οξυγόνου και δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο στην παρούσα φάση σήμερα.

Ο Κόνλεϊ δεν έδωσε ημερομηνία για την απελευθέρωση του προέδρου, καθώς είναι νωρίς και «δύσκολο να το πούμε».

Ο Κόνλεϊ δήλωσε αισιόδοξος ότι ο πρόεδρος δεν θα χρειαστεί να συνδεθεί με οξυγόνο στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.