Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απλυτοκουκουλοφλώροι.... επιτέθηκαν στα γραφεία του «Πρώτου Θέματος» - Έγραψαν συνθήματα

«Κόκκινος» συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στα γραφεία του «Πρώτου Θέματος» στο Μαρούσι, καθώς ομάδα νεαρών επιτέθηκε γράφοντας συνθήματα σ...


«Κόκκινος» συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στα γραφεία του «Πρώτου Θέματος» στο Μαρούσι, καθώς ομάδα νεαρών επιτέθηκε γράφοντας συνθήματα στην μπροστινή και την πίσω είσοδο του κτιρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες, τα συνθήματα αφορούσαν στον 42χρονο που συνελήφθη με την γιάφκα στο Κουκάκι και βρέθηκε και προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών σε στικάκι USB στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι η ανάλυση των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής έδειξε πως πρόκειται για προκήρυξη για το χτύπημα στα γραφεία του ΣΕΒ.

Είναι άγνωστο εάν μέχρι στιγμής έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Δευτέρα, μετά την απολογία του στον 8ο ανακριτή, ο 42χρονος που συνελήφθη στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής στο Κουκάκι.

Ο 42χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος για παράβαση του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υπήρξε φίλος και συνεργάτης του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.