Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Οι Βρετανοί επενδυτές ήταν απατεώνες από την… Ουγγαρία! Πως του άρπαξαν τα χρήματα...

Το θύμα κατέθεσε 5.251 ευρώ σε λογαριασμό που του έδωσαν... Θύμα οργανωμένου κυκλώματος που απλώνουν τα ηλεκτρονικά τους «δίχτυα» παριστάνο...


Το θύμα κατέθεσε 5.251 ευρώ σε λογαριασμό που του έδωσαν... Θύμα οργανωμένου κυκλώματος που απλώνουν τα ηλεκτρονικά τους «δίχτυα» παριστάνοντας τους υπαλλήλους πολυεθνικής επενδυτικής εταιρείας με έδρα την Βρετανία, έπεσε ένας άνδρας από την Πάτρα που πίστεψε ότι θα βγάλει μεγάλο κέρδος.

Οι απατεώνες έπεισαν το θύμα να ανοίξει λογαριασμό στον ιστότοπο της υποτιθέμενης εταιρείας και να επενδύσει το κεφάλιο που είχε στην κατοχή του, με την υπόσχεση ότι θα το πολλαπλασίαζε σε μικρό χρονικό διάστημα. Εκείνος δελεάστηκε και κατέθεσε 5.251 ευρώ σε έναν λογαριασμό που του έδωσαν.

Όταν, όμως, αποφάσισε να δει σε ποιο σημείο βρισκόταν η «επένδυσή» του, διαπίστωσε έκπληκτος ότι τα χρήματά του είχαν μεταφερθεί σε τραπεζικό λογαριασμό τράπεζας της… Ουγγαρίας, ενώ η δήθεν επενδυτική εταιρεία δεν υπήρχε! 

Έτσι, υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών και οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος αγνώστων, αλλά δεν του έδωσαν ελπίδες ότι μπορεί να πάρει πίσω τα χρήματά του!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.