Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ... Νεκρός από Κορονοϊό ο ψάτης που είχε νοσήσει... Συναγρερμός στο γηροκομείο της περιοχής!

Την ώρα που τα νέα κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο “Αττική” επί των οδών Μιχαήλ Βόδα και Πίπινου έχουν αναστατώσει τις υγειονομικές αρχ...

Την ώρα που τα νέα κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο “Αττική” επί των οδών Μιχαήλ Βόδα και Πίπινου έχουν αναστατώσει τις υγειονομικές αρχές, που αναζητούν την αιτία του κακού που μέσα σε λίγες ημέρες μετέτρεψε την κλειστή δομή για μια ακόμα φορά σε χώρο υπερμετάδοσης, η περιοχή θρηνεί για τον θάνατο του ηλικιωμένου ψάλτη του ιερού ναού του Αγίου Παντελεήμονα θύμα επίσης του φονικού ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο ηλικιωμένος έφυγε από την ζωή πριν από λίγα 24ωρα μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του εξαιτίας των επιπλοκών που του προκάλεσε ο ιός στην εντατική του νοσοκομείο “Αττικόν”.

Όπως εξηγεί κάτοικος της περιοχής ο θάνατος του στεναχώρησε όλους εκείνους που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν σε κάθε ακολουθία να κάθεται πάντα στο ψαλτήρι του Αγίου Παντελεήμονα:

«Όπως μάθαμε η κηδεία του θα γίνει στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων από όπου καταγόταν. Ήταν ένας υπέροχος και καλός άνθρωπος. Εμείς τον βλέπαμε πάντα μέσα στην εκκλησία. Πρέπει να ήταν γύρω στα 80 και ζούσε εδώ κοντά», αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Όπως έγινε γνωστό χθες το μεσημέρι στο γηροκομείο “Αττική” στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου πριν από 15 ημέρες είχαν εντοπιστεί πάνω από 30 θετικά κρούσματα μεταξύ υγειονομικού προσωπικού και τροφίμων, βρέθηκαν άλλα τέσσερα τα οποία έχουν σημάνει νέο συναγερμό με τους κατοίκους να μην ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν την όλη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.